Tigaie antiaderentă FERRARA GRANITIUM EXTREME 26 cm, Ballarini

Cod: BAL1000964
Marcă: Ballarini
250 lei –14 %
Tigaie antiaderentă FERRARA GRANITIUM EXTREME 26 cm, Ballarini
250 lei –14 % 213 lei
În stoc (1 buc.)

Încercați tigaia antiaderentă Granitium Extreme din colecția Ferrara. Producătorul italian Ballarini face parte din Grupul Zwilling din 2015.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigaie Ballarini Ferrara, 26 cm

Dacă sunteți în căutarea unei tigăi antiaderente pe care să pregătiți o cină delicioasă, fie că este vorba de legume sau carne la cuptor , tigaia din colecția Ferrara este tocmai pentru dumneavoastră. Nu numai că are o suprafață antiaderentă Granitium Extreme , dar este, de asemenea, potrivit pentru inducție. Puteți alege dintr-o gamă largă de dimensiuni de tigăi, cu diametre de 20, 24, 26, 28 și 32 cm. Nu uitați să alegeți capacul adecvat, cu un mâner special.

  • Vă recomandăm spălarea manuală
  • Tigaie antiaderentă potrivită pentru inducție
  • Fără PFOA
  • Rezistență ridicată
  • Fabricat în Italia
  • Garanție împotriva defectelor de fabricație 5 ani - puteți folosi și strunguri metalice
  • Decor granit
  • Thermopoint

Articolele de gătit italiene Ballarini nu sunt doar o bijuterie de design pentru bucătăria dvs., dar datorită combinației dintre dragostea italiană pentru mâncarea bună și precizia germană, acestea sunt, de asemenea, de înaltă calitate. Tigăile antiaderente din colecția Ferrara sunt din aluminiu cu decor de granit, în care placa de aluminiu este formată sub presiune înaltă în forma dorită. Tigăile antiaderente de calitate Ferrara sunt partenerul ideal pentru prăjirea ouălor, prăjirea legumelor, a cărnii, a peștelui, a clătitelor de cartofi sau a clătitelor.

Inducție

Fundul dublu al tigăii are și el rolul său. Stratul de oțel și aluminiu cu crestături nu numai că garantează o absorbție mai rapidă a căldurii, dar face ca aceste tigăi să fie potrivite pentru inducție.

Suprafața

Suprafața antiaderentă și foarte rezistentă Granitium Extreme este formată din 5 straturi, care sunt întărite cu particule minerale, și sunt rezistente la temperaturi ridicate atunci când gătiți fără lichide (grătar până la 250 °C). Granitium Extreme nu conține PFOA și este, de asemenea, rezistent la ustensilele metalice.

Mâner-Thermopoint

Mânerul cu formă ergonomică este izolat termic, astfel încât nu este doar confortabil, ci și sigur de ținut în mână. În plus, este dotată și cu sistemul patentat Thermopoint, care vă avertizează asupra căldurii corecte a tigăii după culoarea acesteia. Mânerul poate fi introdus într-un cuptor cu o temperatură maximă de 160°C.

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 0.97 kg
Material: Aluminiu
Dimensiune: 26 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie universală
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: