Tigaie antiaderentă ALBA 28 cm, Ballarini

Cod: BAL1000242
Marcă: Ballarini
444 lei –21 %
Tigaie antiaderentă ALBA 28 cm, Ballarini
444 lei –21 % 349 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Încercați tigaia cu o suprafață antiaderentă unică de la producătorul italian Ballarini din colecția Alba.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigaie antiaderentă Ballarini Alba, 28 cm

Prin unirea forțelor Ballarini din Italia și ale Zwilling din Germania, s-a născut noua colecție Ballarini Alba de tigăi antiaderente.

Dacă sunteți în căutarea unei tigăi antiaderente pe care să pregătiți o cină delicioasă, fie legume sau carne la cuptor, tigaia din colecția Alba este cea potrivită pentru dvs. Nu numai că are o suprafață antiaderentă, dar este potrivită și pentru inducție. Puteți alege dintr-o gamă largă de dimensiuni de tigăi cu diametre de 20, 24, 28 și 32 cm. Nu uitați să alegeți capacul adecvat, cu un mâner special.

  • Vă recomandăm spălarea manuală
  • Tigaie antiaderentă potrivită pentru inducție
  • Fără PFOA
  • Durabilitate ridicată - puteți utiliza și strunguri metalice
  • Garanție împotriva defectelor de fabricație 5 ani

Tigăile italiene Ballarini nu sunt doar o bijuterie de design pentru bucătăria dvs., ci, datorită preciziei italiene, sunt și de înaltă calitate. Tigăile antiaderente din colecția Alba sunt din aluminiu, placa de aluminiu fiind produsă sub presiune înaltă în forma dorită. Tigăile antiaderente de calitate Alba sunt tovarășul ideal pentru prăjirea ouălor, prăjirea legumelor, făcutul de clătite de cartofi sau clătite dulci. Datorită mânerului din oțel inoxidabil, tigăile din colecția Alba pot fi introduse în cuptor.

Inducție

Fundul dublu al tigăii are și el rolul său. Stratul din oțel și aluminiu cu adâncituri nu numai că garantează o absorbție mai rapidă a căldurii, dar face ca aceste tigăi să fie potrivite pentru inducție.

Suprafața

Suprafața antiaderentă și foarte rezistentă KERAVIS este formată din trei straturi întărite cu particule ceramice. Sunt rezistente la temperaturi ridicate atunci când se gătește fără lichide (la grătar până la 250 °C). KERAVIS nu conține PFOA și este, de asemenea, rezistent la ustensilele metalice.

Mâner

Mânerul cu formă ergonomică este izolat termic, astfel încât nu vă veți arde pe el atunci când gătiți pe aragaz. Mânerul este fabricat din oțel inoxidabil, astfel încât puteți pune tigăile din colecția Alba în cuptor fără griji.

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 1.42 kg
Material: Titan
Dimensiune: 28 cm
Caracteristici: Potrivit pentru cuptor
Tip produs: Tigaie universală
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: