Zwilling Fresh & Save

15 articole în total
Set de etanșare în vid FRESH & SAVE, 7 buc, Zwilling
529 lei –15 %
449 lei
ZW368070070
Set pentru vid alimentar FRESH & SAVE, set de 7, alb, sticlă, Zwilling
Nou
ZW1002503
Cutie de prânz cu vid FRESH & SAVE L 1,6 l, alb, plastic, Zwilling
Nou
ZW1002502
Cutie de prânz cu vid FRESH & SAVE S 500 ml, alb, plastic, Zwilling
Nou
ZW1007721
Capac de sticlă cu vacuum FRESH & SAVE, set de 3 buc, Zwilling
93 lei –11 %
82 lei
ZW368020030
Pompă electrică pentru vid FRESH & SAVE, Zwilling
449 lei
ZW368010000

Zwilling Fresh & Save schimbă regulile jocului în ceea ce privește soluțiile de depozitare a alimentelor. Această colecție inovatoare combină tehnologia de ultimă generație cu un design elegant pentru a vă păstra alimentele mai proaspete pentru mai mult timp.

În centrul Zwilling Fresh & Save se află sistemul de sigilare în vid. Prin simpla apăsare a unui buton, puteți elimina aerul din recipientele și pungile special concepute, păstrând astfel gustul și substanțele nutritive ale alimentelor dumneavoastră. Spuneți adio risipei de alimente și bun venit prospețimii mai durabile.

Colecția Fresh & Save oferă o varietate de dimensiuni de recipiente pentru a se potrivi nevoilor dvs., de la porții mici la mese de familie. Versatilitatea acestui sistem înseamnă că îl puteți folosi pentru orice, de la depozitarea resturilor până la marinarea cărnii. Este un instrument de bucătărie care se adaptează cu adevărat la stilul tău de viață.

Sigiliul ermetic creat de sistemul de vid nu numai că prelungește durata de depozitare a alimentelor, dar previne și arsurile de congelare. Produsele dvs. congelate vor avea un gust la fel de bun ca în ziua în care le-ați sigilat, adăugând comoditate planificării meselor.

Aplicația Fresh & Save este o completare utilă a acestei colecții. Aceasta vă permite să monitorizați prospețimea produselor pe care le depozitați și să planificați mesele în consecință. Este un asistent digital care vă va simplifica rutina în bucătărie.

Calitatea este pe primul loc în colecția Zwilling Fresh & Save. Recipientele și pungile sunt fabricate din materiale fără BPA, asigurând siguranța alimentelor tale. Designul elegant le face, de asemenea, un accesoriu elegant pentru bucătăria dvs.

În concluzie, Zwilling Fresh & Save este o soluție revoluționară de depozitare a alimentelor, care combină tehnologia și designul pentru a vă ajuta să reduceți risipa de alimente și să vă bucurați de alimente mai proaspete. Este un sistem versatil, de înaltă calitate, care va schimba modul în care vă depozitați și păstrați alimentele. Îmbunătățiți-vă jocul în bucătărie cu sistemul Zwilling Fresh & Save astăzi.