Zwilling Fresh & Save

Imagine
ZWILLING FRESH & SAVE
proaspăt
un timp de 5x mai lung
mai puține deșeuri, mai mult gust
Shop
Știați asta?
iconiță
1/3
din toată hrana produsă în lume este aruncată la gunoi.
iconiță
37,4 kg
alimente risipite pe an de 1 locuitor al unui bloc de locuințe mediu**
Cum să nu risipiți?
Fructele și legumele scumpe nu mai trebuie să ajungă la coșul de gunoi. Tot ce trebuie să faceți este să le depozitați bine. Nu le aruncați - păstrați-le în vid.
Sistem de vidare
Zwilling FRESH & SAVE
Imagine
Imagine
Mai mult timp proaspete
Păstrează alimentele proaspete pentru un timp de 5x mai lung. De exemplu, un avocado tăiat în jumătate se înnegri în doar 20 de minute, dar în vid se va păstra timp de 2 zile.
Imagine
Mai multă aromă
Mâncarea nu rămâne doar proaspătă. Pe lângă asta, vidul conservă mai bine gustul, aroma, nutrienții și vitaminele.
Imagine
Prezentare generală smart
Scanați codul QR, iar aplicația mobilă monitorizează pentru dvs. data de expirare.
Imagine
Gătitul Sous-vide
Carnea sau legumele ambalate în vid sunt gătite într-o baie de apă la o temperatură scăzută constantă. Astfel, aceasta va fi mai fragedă și își va păstra mai bine nutrienții.
Aruncați o privire
Cum se utilizează Zwilling FRESH & SAVE
Reducerea risipei de alimente este atât de ușoară.

Sursa: *Organizația pentru Agricultură și Alimentație (FAO), **Universitatea Mendel, Brno, Cehia

14 articole în total
Set de etanșare în vid FRESH & SAVE, 7 buc, Zwilling
449 lei
ZW368070070
Set pentru vid alimentar FRESH & SAVE, set de 7, alb, sticlă, Zwilling ZW1002503
Capac de sticlă cu vacuum FRESH & SAVE, set de 3 buc, Zwilling
109 lei –7 %
101 lei
ZW368020030
Cutie de prânz cu vid FRESH & SAVE S 500 ml, alb, plastic, Zwilling ZW1007721

Zwilling Fresh & Save schimbă regulile jocului în ceea ce privește soluțiile de depozitare a alimentelor. Această colecție inovatoare combină tehnologia de ultimă generație cu un design elegant pentru a vă păstra alimentele mai proaspete pentru mai mult timp.

În centrul Zwilling Fresh & Save se află sistemul de sigilare în vid. Prin simpla apăsare a unui buton, puteți elimina aerul din recipientele și pungile special concepute, păstrând astfel gustul și substanțele nutritive ale alimentelor dumneavoastră. Spuneți adio risipei de alimente și bun venit prospețimii mai durabile.

Colecția Fresh & Save oferă o varietate de dimensiuni de recipiente pentru a se potrivi nevoilor dvs., de la porții mici la mese de familie. Versatilitatea acestui sistem înseamnă că îl puteți folosi pentru orice, de la depozitarea resturilor până la marinarea cărnii. Este un instrument de bucătărie care se adaptează cu adevărat la stilul tău de viață.

Sigiliul ermetic creat de sistemul de vid nu numai că prelungește durata de depozitare a alimentelor, dar previne și arsurile de congelare. Produsele dvs. congelate vor avea un gust la fel de bun ca în ziua în care le-ați sigilat, adăugând comoditate planificării meselor.

Aplicația Fresh & Save este o completare utilă a acestei colecții. Aceasta vă permite să monitorizați prospețimea produselor pe care le depozitați și să planificați mesele în consecință. Este un asistent digital care vă va simplifica rutina în bucătărie.

Calitatea este pe primul loc în colecția Zwilling Fresh & Save. Recipientele și pungile sunt fabricate din materiale fără BPA, asigurând siguranța alimentelor tale. Designul elegant le face, de asemenea, un accesoriu elegant pentru bucătăria dvs.

În concluzie, Zwilling Fresh & Save este o soluție revoluționară de depozitare a alimentelor, care combină tehnologia și designul pentru a vă ajuta să reduceți risipa de alimente și să vă bucurați de alimente mai proaspete. Este un sistem versatil, de înaltă calitate, care va schimba modul în care vă depozitați și păstrați alimentele. Îmbunătățiți-vă jocul în bucătărie cu sistemul Zwilling Fresh & Save astăzi.