Ustensile de bucătărie Eva Solo

55 articole în total
Set mătură și perie SWEEP, Eva Solo
349 lei –14 %
297 lei
ES520430
Răzătoare BUCKET, oțel inoxidabil, Eva Solo
244 lei –13 %
210 lei
ES567125
Aparat de curățat legume GREEN TOOL 14 cm, verde, Eva Solo
51 lei –9 %
46 lei
ES531512
Polonic supă GREEN TOOL 28 cm, verde, Eva Solo
102 lei –9 %
92 lei
ES531535
Storcător de citrice, Eva Solo
155 lei –16 %
129 lei
ES567613
Foarfecă de bucătărie GREEN TOOL 20 cm, verde, Eva Solo
76 lei –9 %
69 lei
ES531513
Lingură de servire GREEN TOOL 28 cm, verde, Eva Solo
76 lei –30 %
53 lei
ES531534
Strecurătoare EVA TRIO 16 cm, oțel inoxidabil, Eva Solo
191 lei –10 %
171 lei
ES118016
Strecurătoare EVA TRIO 20 cm, oțel inoxidabil, Eva Solo
249 lei –15 %
210 lei
ES118020
Sus
Produsele următoare

✓ Ustensile de bucătărie practice a mărcii Eva Solo
✓ Linguri de plastic, polonice, linguri de servit și teluri
Prese pentru usturoi și citrice, dispozitive de tăiat
✓ Marca daneză Eva Solo - soluții elegante și inteligente nu numai pentru bucătărie sau interior

Marca daneză premium Eva Solo oferă o gamă largă de ustensile de bucătărie practice, inclusiv vase de gătit, linguri, polonice de servit și teluri din plastic. Puteți alege, de asemenea, de la prese de citrice de înaltă calitate, o presă de usturoi cu un recipient, dispozitiv de tăiat pizza și un feliator de brânză.

Marca daneză Eva Solo este unul dintre cei mai importanți producători de veselă și diverse accesorii de interior și exterior în stil scandinav. Acesta se caracterizează nu numai prin liniile sale curate, ci și prin ideile sale inovatoare și inteligente. Marca se mândrește cu un design simplu, dar elegant. A câștigat numeroase premii prestigioase de-a lungul timpului.

Bine ați venit în lumea ustensilelor de bucătărie Eva Solo! Ridicați-vă experiența culinară cu colecția noastră excepțională de ustensile de înaltă calitate și inovatoare. Concepute cu atenție atât pentru funcționalitate, cât și pentru stil, aceste ustensile de bucătărie sunt companii indispensabile pentru cei care apreciază gătitul eficient și elegant.

Ustensilele de bucătărie Eva Solo sunt realizate cu precizie și atenție la detalii, făcând timpul petrecut în bucătărie mai plăcut și mai productiv. Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau un pasionat de gătit, ustensilele noastre sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile culinare și pentru a scoate cele mai bune arome din preparatele dvs.

De la mânere ergonomice care asigură o prindere confortabilă, la caracteristicile inteligente care simplifică procesul de gătit, ustensilele de bucătărie Eva Solo sunt ingenios proiectate pentru a simplifica sarcinile dvs. de gătit. Fie că aveți nevoie de spatule, polonic, clești sau alte instrumente esențiale, colecția noastră acoperă o gamă largă de ustensile pentru a vă satisface fiecare nevoie culinară.

Calitatea este esențială în fiecare aspect al ustensilelor de bucătărie Eva Solo. Folosim materiale durabile și sigure pentru alimente pentru a ne asigura că ustensilele noastre rezistă testului timpului și își mențin performanța chiar și în cazul unei utilizări regulate. În plus, designul nostru modern și elegant adaugă o notă de rafinament decorului bucătăriei dvs., armonizând perfect cu estetica contemporană.

Experimentați bucuria gătitului cu ustensilele de bucătărie Eva Solo. Spuneți adio frustrărilor cauzate de utilizarea unor instrumente slabe și abordați eficiența și eleganța pe care ustensilele noastre le aduc în bucătăria dvs. Indiferent dacă pregătiți o masă simplă pentru dvs. sau găzduiți o cină gourmet pentru prieteni și familie, ustensilele noastre de bucătărie vor fi partenerii dvs. de încredere în fiecare etapă.

Explorați colecția noastră diversificată de ustensile de bucătărie Eva Solo și descoperiți instrumentele perfecte pentru a vă spori creativitatea culinară. Ridicați nivelul gătitului dvs. și dați mâncărurilor dvs. o notă de profesionalism. Alegeți Eva Solo și transformați bucătăria dvs. într-un sanctuar al excelenței culinare.