Aparat de gătit sous vide, SV 50, Steba
Cod: STEBASV50Descriere detaliată a produsului
Aparatul universal de gătit cu imersie SV 50 de la producătorul german Steba este un ajutor excelent pentru gătitul sous-vide. Sous vide este, în esență, o gătire lentă la o temperatură scăzută constantă, în timpul căreia se păstrează în alimente cantitatea maximă de sucuri, gust și aromă, precum și beneficiile pentru sănătate. Carnea gătită prin metoda sous vide este fragedă și suculentă. Cu acest aparat cu imersie puteți găti și dvs. ca bucătarii din cele mai bune restaurante. Puteți utiliza aparatul în orice recipient cu o adâncime mai mare de 15 cm. Corpul aparatului este fabricat din oțel inoxidabil. Afișajul LCD vă oferă informații despre temperatura actuală. Puteți seta temporizatorul pentru până la 99 de ore, iar controlul precis al temperaturii vă asigură că veți obține întotdeauna temperatura potrivită pentru tipul de gătit pe care îl doriți. Aparatul universal Steba este mobil, portabil și ușor de utilizat. Gătește ca un profesionist!
SPECIFICAȚII
Dimensiuni externe (h x l x p): 37,5 x 8 x 10,5 cm
Dimensiuni pachet (h x l x p): 40 x 10 x 12 cm
Greutatea instrumentului: 1,1 kg
Greutatea pachetului: 1,2 kg
Putere: 800 W
Tip de aparat: imersie
Circulația apei: 0.8 l/min
Cronometru: până la 99 h
Material: corp din oțel inoxidabil, plastic durabil
Culoare: negru, oțel inoxidabil
AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE
|
|
![]() |
Preț de achiziție mai mare |
SFATURI PRACTICE
Aparatul de gătit cu imersie Steba Sousvide poate fi utilizat în orice vas cu adâncimea de 15 cm sau mai mult.
SV 50 încălzește 20 l de apă la 56 °C cu o precizie de 0,5 °C în aproximativ 45 min
Potrivit pentru aragaz: NU
Se poate pune la cuptor: NU
Se poate spăla în mașina de spălat vase: NU
Și cum funcționează de fapt?
Metoda Sous Vide a fost secretul celor mai buni bucătari timp de zeci de ani, dar acum este disponibilă pentru utilizatorii obișnuiți. Este prepararea alimentelor la temperaturi mai scăzute în vid.
![]() |
![]() |
![]() | ||
---|---|---|---|---|
|
Sigiliu în vid | Gătiți ușor | ||
Carnea preparată în vid își păstrează toate aromele naturale. Dar dacă o condimentați bine, aroma condimentelor va pătrunde în toată carnea. |
Cel mai important moment al întregii proceduri - aspirarea. Această etapă aspiră aerul din pungă, sigilând-o și împiedicând ca aromele și aromele să iasă din pungă în timpul gătitului |
În această metodă, ingredientele sunt gătite mai mult timp, mai ușor și la temperaturi mai scăzute. Dacă doriți o carne de vită în sânge, de exemplu, nu trebuie să depășiți o temperatură de 56,5°C. |
Parametri suplimentari
Categorie: | Aparate de gătit sous-vide |
---|---|
Greutate: | 1.3 kg |
EAN: | 4011833302502 |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Vidare și Sous vide |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | A |
Producător: | Steba |
Margin-category: | C |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!