Tocător CHOP2POT S 38 x 21 cm, pliabil, verde, Joseph Joseph

Cod: JSNSG016SW
101 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Provocarea de design a lui Joseph Joseph: să facă tocătorul mai ușor de stivuit

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Provocarea de design a lui Joseph Joseph: să facă tocătorul mai ușor de stivuit

Soluția: tocătorul pliabil Chop2Pot

Odată ce ingredientele au fost tăiate pe tocător, este de obicei necesar să se transfere conținutul undeva - într-un castron, tigaie, farfurie sau oală. Imaginați-vă că tocătorul Chop2Pot poate fi pliat cu o singură mână pentru a face golirea precisă, ușoară și curată. Prinderea confortabilă este asigurată de marginile moi ale mânerului.

  • Tocător pliabil
  • Utilizare universală
  • Operare cu o singură mână - trebuie doar să strângeți marginile mânerului
  • Golirea ușoară a tocătorului
  • Mâner confortabil moale și anti-alunecare
  • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase
  • 3 dimensiuni în mai multe culori

Tocătoarele din plastic sunt ideale pentru a vă păstra cuțitele în stare excelentă, alături de cele din lemn. Cu toate acestea, spre deosebire de tocătoarele din lemn, tocătoarele din plastic sunt mai durabile și mai ușor de întreținut.

Sfatul nostru: este recomandat să folosiți mai multe tocătoare în bucătărie. Această metodă de tocare este complet igienică și este folosită de profesioniști. Ideal este să achiziționați tocătoare pentru carne, legume, mâncăruri gătite și produse de patiserie.

Îmbunătățirea ajutoarelor obișnuite de bucătărie a fost un obiectiv al lui Joseph Joseph și al designerilor săi încă din 2003. Frații Richard și Anthony Joseph au decis să își transfere experiența acumulată în urma studiilor de design de produs în propria afacere. Entuziasmul lor pentru inovație aduce noi produse și noi game de culori atractive în fiecare sezon. Fiecare produs în parte este rezultatul unei dezvoltări care a urmărit să ridice la maximum funcționalitatea, siguranța și atractivitatea vizuală. Produsele rezultate inspiră entuziasm și aduc bucurie, nu numai prin designul lor jucăuș, ci și prin caracterul lor surprinzător de practic, pe care îl veți îndrăgi de la prima utilizare. Joseph Joseph nu numai că se bucură de succese în toate domeniile, cu clienți din peste 100 de țări, ci și de numeroase premii și nominalizări pentru design și inovație în fiecare an. Vânzările ridicate și popularitatea produselor de bucătărie au permis designerilor să își mute atenția dincolo de blatul de lucru și, în special, sub acesta - către segmentul de deșeuri și curățare. Prin urmare, clienții se pot bucura acum nu numai de ustensile de bucătărie de design, ci și de o soluție cuprinzătoare, variabilă și inteligentă de reciclare și gestionare a deșeurilor, care se potrivește perfect cu stilul de viață modern. Joseph Joseph nu mai este doar o garanție de design și calitate premium, ci și o oportunitate de a vă schimba stilul de viață.

Parametri suplimentari

Categorie: Plăci de tăiere
Greutate: 0.31 kg
Culoare: Verde
Material: Plastic
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Tocător
Seria: Joseph Joseph Chop2Pot™
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: