Aparat de gătit sous vide PROFESSIONAL SV 100, Steba
Cod: STEBASV100Descriere detaliată a produsului
Aparatul Sous Vide de la Steba este potrivit pentru prepararea alimentelor prin metoda Sous-Vide, care constă în gătitul lent și îndelungat la o temperatură scăzută constantă. Unitatea va menține o temperatură constantă în orice recipient cu o adâncime de 15 cm sau mai mare, care este rezistent la temperatură. Are un corp din oțel inoxidabil, ceea ce va asigura o viață lungă. Acesta poate încălzi 30 de litri de apă până la o temperatură de 56 °C cu o precizie de 0,1 °C în aproximativ 45 de minute.Avantajul este utilizarea mobilă și afișajul LCD retroiluminat, care vă informează cu privire la temperatura selectată și la temperatura curentă și este, de asemenea, echipat cu un temporizator. Sous Vide păstrează maximum de vitamine în alimente și asigură o suculență și o tandrețe maximă a alimentelor preparate.
SPECIFICAȚII
Dimensiuni exterioare (hlxlxd): 32 x 14,5 x 13 cm
Greutate: 2 kg
Putere: 1500 W
AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE
![]() |
Metoda de gătit Sousvide permite gătitul lent la o temperatură scăzută constantă. Acest lucru va face ca mâncarea să fie moale, suculentă și va păstra la maximum aromele și gusturile. Aceasta este gătitul sănătos, fără grăsimi inutile. Acest dispozitiv de circulație stabilește temperatura în orice recipient rezistent la temperatură, cu o adâncime de 15 cm sau mai mare. Deci nu trebuie să vă luați o oală Sous Vide. Aparatul încălzește 30 l de apă la 56 °C cu o precizie de 0,1 °C în aproximativ 45 de minute. Circulația apei 7,5 l /min, utilizare mobilă. Se pot pregăti până la 120 de porții deodată. Afișaj LCD cu iluminare din spate pentru temperatura selectată, temperatura curentă, cronometru. Corpul din oțel inoxidabil al dispozitivului va asigura o durată de viață lungă. Poate fi utilizat cu saci de vid de la alți producători |
![]() |
Preț de achiziție mai mare |
SFATURI PRACTICE
Potrivit pentru aragaz: NU
Se poate pune la cuptor: NU
Se poate spăla în mașina de spălat vase: NU
Și cum funcționează de fapt?
Metoda Sous Vide a fost secretul celor mai buni bucătari timp de zeci de ani, dar acum este disponibilă pentru utilizatorii obișnuiți. Este prepararea alimentelor la temperaturi mai scăzute în vid.
![]() |
![]() |
![]() | ||
---|---|---|---|---|
|
Sigiliu în vid | Gătiți ușor | ||
Carnea preparată în vid își păstrează toate aromele naturale. Dar dacă o condimentați bine, aroma condimentelor va pătrunde în toată carnea. |
Cel mai important moment al întregii proceduri - aspirarea. Această etapă aspiră aerul din pungă, sigilând-o și împiedicând ca aromele și aromele să iasă din pungă în timpul gătitului |
În această metodă, ingredientele sunt gătite mai mult timp, mai ușor și la temperaturi mai scăzute. Dacă doriți o carne de vită în sânge, de exemplu, nu trebuie să depășiți o temperatură de 56,5°C. |
Parametri suplimentari
Categorie: | Aparate de gătit sous-vide |
---|---|
Greutate: | 2 kg |
EAN: | 4011833301888 |
Număr bucăți: | 1 ks |
Tip produs: | Vidare și Sous vide |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | B |
Producător: | Steba |
Margin-category: | C |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!