Tacâmuri Virginia Cromargan protect®: set mediu 66 bucăți WMF

Cod: WM1142006391
Marcă: WMF
5 090 lei –8 %
Tacâmuri Virginia Cromargan protect®: set mediu 66 bucăți WMF
5 090 lei –8 % 4 671 lei
În stoc (1 buc.)

12x lingură, 12x furculiță, 12x cuțit, 12x linguriță, 12x furculiță de desert, 1x tacâm de salată, 1x lingură de servire, 1x lingură de sos, 1x furculiță de servire, 1x spatulă de tort

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Virginia este o serie de tacâmuri a căror formă a fost inspirată de natură. Formele moi, moderne și delicate ale modelului WMF Virginia sunt accentuate de suprafața sa lucioasă. Un set de tacâmuri plin de contradicții. Ondulațiile subtile se întâlnesc cu liniile asimetrice. Suprafața mată iese în evidență în contrast cu părțile lucioase. Tranzițiile netede sunt cele, care fac din tacâmurile Virginia o simfonie armonioasă de forme.

Tacâmurile Virginia sunt, de asemenea, de 150 de ori mai durabile decât tacâmurile convenționale din oțel inoxidabil, datorită materialului utilizat. Chiar și după ani de utilizare, nu se vor zgâria! Cromargan protect® este oferit pentru toate părțile frecvent utilizate și puternic solicitate ale tacâmurilor. Pentru mai multe informații despre Cromargan protect®, vă rugăm să citiți aici.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de tacâmuri de masă
Greutate: 4.76 kg
Număr bucăți: 66 buc
Tip produs: Set de tacâmuri
Seria: WMF Virginia
K překladu: CZ AUTO
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: