Set de tacâmuri pentru copii FROZEN DISNEY, 4 buc WMF

Cod: WM1286006040
Ofertă Outlet
Marcă: WMF
209 lei –21 %
Set de tacâmuri pentru copii FROZEN DISNEY, 4 buc WMF
209 lei –21 % 165 lei
În stoc (20 buc.)

Set de tacâmuri pentru copii "Regatul de gheață" ©Disney, WMF conține:

 • 1x furculiță
 • 1x cuțit
 • 1x lingură
 • 1x linguriță

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tacâmuri pentru copii - set de 4 piese "Regatul de gheață" ©Disney de la producătorul german WMF cu motive din filmul pentru copii cu același nume. Lăsați-o pe mica dvs. prințesă să mănânce independent, ca o regină. Regina zăpezii, Elsa, și prietena ei, Anna, te invită la masă - totul este mult mai gustos în compania regalității!

Tacâmurile sunt decorate cu diverse personaje din filmul cu același nume - Elsa, Anna, omul de zăpadă și renul.

 • Set de 4 bucăți pentru copii de la 3 ani
 • Fabricat din oțel inoxidabil 18/10 Cromargan® lustruit, de înaltă calitate
 • Formă stabilă, igienică, rezistentă la acizi
 • Motivele de culoare de pe tacâmuri sunt rezistente la zgârieturi
 • 100% non-toxic, culoare rezistentă
 • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase
 • Cadou frumos

Cu tacâmurile pentru copii de la compania germană WMF, care are peste 125 de ani de experiență în fabricarea de tacâmuri pentru copii, mesele independente vor fi o activitate distractivă și populară pentru copiii dumneavoastră. Lăsați-i să se bucure de învățare și să își dezvolte abilitățile motorii ale mânuțelor și degetelor în timp ce trăiesc basme și filme la micul dejun, la gustare sau la cină. Seturile de tacâmuri pentru copii nu numai că vor pune un zâmbet pe chipul copiilor dumneavoastră, dar acești tovarăși veseli vor face și mesele mai plăcute.

Piesele individuale de tacâmuri pentru copii, adică linguri, cuțite, furculițe și lingurițe, au o formă ergonomică, mânere largi pentru o prindere sigură de către mâinile mici și margini rotunjite pentru a preveni rănirea. Forma lor este special adaptată nu numai la dimensiunea și abilitățile motorii ale mâinilor copiilor, ci se potrivește de asemenea foarte bine în gura micuțului bebeluș.

Seturile de tacâmuri pentru copii WMF sunt disponibile într-o mare varietate de decoruri și motive, iar decorurile colorate sunt complet sigure pentru sănătate, rezistente la zgârieturi și de culoare stabilă.

Tacâmurile pentru copii WMF din oțel inoxidabil pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat vase

Tacâmurile WMF sunt fabricate din oțel inoxidabil Cromargan® 18/10 de înaltă calitate, care conține 18 % crom, 10 % nichel și 72 % oțel. Cromul face ca materialul să fie inoxidabil, în timp ce nichelul îi conferă rezistență la acizi și, în același timp, îi conferă strălucire. Tacâmurile WMF fabricate din Cromargan® sunt stabile din punct de vedere dimensional, neutre din punct de vedere al gustului și rezistente la acizii alimentari. Acestea sunt igienice, ușor de întreținut și, bineînțeles, pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Parametri suplimentari

Categorie: Tacâmuri pentru copii
Greutate: 0.34 kg
Număr bucăți: 4 buc
Tip produs: Tacâmuri pentru copii
Seria: WMF ©Disney
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: