Blender K150, gri mat, KitchenAid

Cod: KA5KSB1325EDG
Marcă: KitchenAid
1 390 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Îți place să transformi ingrediente simple în ceva cu un gust deosebit? Această experiență este posibilă datorită blenderului K150 cu o putere maximă de 0,9 CP. Este conceput pentru a crea gustul perfect, indiferent unde te duce inspirația ta culinară. Prin utilizarea unor viteze diferite, se pot crea cele mai bune combinații de arome și se poate obține textura și gustul dorit.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Îți place să transformi ingrediente simple în ceva cu un gust deosebit? Această experiență este posibilă datorită blenderului K150 cu o putere maximă de 0,9 CP. Este conceput pentru a crea gustul perfect, indiferent unde te duce inspirația ta culinară. Prin utilizarea unor viteze diferite, se pot crea cele mai bune combinații de arome și se poate obține textura și gustul dorit.

Datorită combinației dintre lama asimetrică unică, motorul puternic și bolul cu nervuri, puteți amesteca fin ingredientele, procesând ingredientele de la cele fine până la cele fibroase.

Creați un pateu pufos, un sos neted, o supă cremoasă, smoothie-uri delicioase, piureuri de legume, deserturi, clătite, cocktailuri, sorbeturi răcoritoare sau chipsuri de gheață.

Doriți ca blenderul dvs. să facă și mai mult? Adăugați apoi accesoriile suplimentare (vândute separat) și vă veți putea bucura de un suc răcoritor din mers, de o gustare pentru copii sau de o supă de casă în timpul pauzei de masă. Oricare ar fi viața dumneavoastră de zi cu zi, recipientele personale complementare de 200 ml și 500 ml sunt exclusiv pentru dumneavoastră, în care vă puteți mixa porția de sănătate.

 

Accesorii standard

Recipient de plastic cu nervuri, cu scală de măsurare marcată, 1,4 l, fără BPA
Forma unghiulară a vasului și nervurile interne îmbunătățite sporesc performanța și formarea de vârtejuri. Colțurile interioare ridicate ale recipientului împing ingredientele în vârtejul de amestecare, iar colțurile interioare superioare oblice facilitează turnarea conținutului. Conceput și proiectat pentru a optimiza și mai mult performanța mixerului. Se poate spăla la mașina de spălat vase.

Capac cu găuri, acoperire etanșă și pahar de măsurare detașabil pentru ingrediente (până la 60 ml)
Se așează în siguranță pe recipient și reduce la minimum riscul de vărsare. Capacul este fabricat din silicon și este ușor de îndepărtat și de curățat. Cupa de măsurare fără BPA pentru măsurarea și adăugarea ingredientelor în timpul amestecării. Se poate spăla la mașina de spălat vase.

Cuțit asimetric din oțel inoxidabil
Lama din oțel inoxidabil călit, cu o grosime de 3 mm, amestecă în 4 unghiuri diferite. Se poate spăla la mașina de spălat vase.

Viteze
3 viteze selectabile - program prestabilit Gheață zdrobită / pulsare. Pentru smoothie-uri, băuturi cu gheață, cocktail-uri, băuturi cu cereale, sosuri, creme tartinabile și multe altele.

  

Caracteristici și beneficii

Garanție
Acest model este acoperit de o garanție de 2 ani.

Motor adaptiv cu control Intelli-Speed al vitezei motorului
În funcție de conținut, acesta ajustează viteza optimă și procesează orice ingredient.

Cuțit asimetric ascuțit în mod unic, asimetric, din oțel inoxidabil, la unghiul potrivit
Amestecă în 4 unghiuri diferite, trăgând conținutul în centrul recipientului și procesând chiar și cele mai groase ingrediente.

Recipient de plastic cu nervuri de 1,4l
Acesta împinge conținutul înapoi pe lamele, creând un vârtej puternic care permite prelucrarea chiar si a celor mai solide ingrediente.

Operare simplă și intuitivă
Un singur buton pentru a selecta 3 viteze, inclusiv programul presetat și optimizat de gheață spartă, funcția de pulsare.Zdrobește gheața în mai puțin de 10 secunde pentru un amestec perfect, indiferent de ingrediente.

Descoperiți noi posibilități cu ajutorul accesoriului pentru blender (vândut separat):
Recipient personal de 500 ml.
Recipient de 200 ml pentru cantități mici.
Presă pentru citrice de 1 l pentru a crea noi arome.

Parametri tehnici:

 • Putere de intrare 650 W (nu reflectă puterea motorului)
 • Putere Motor cu putere maximă de 0,9 CP*
 • Tensiune 220-240V/50-60Hz
 • Viteză 4000 - 11 500/minut
 • 3 viteze selectabile, zdrobire de gheață + impulsuri
 • Materialul unității cu motorul Plastic
 • Lungime cablu 91 cm
 • Dimensiunile produsului 37,6 × 18,03 × 21,59 cm
 • Dimensiuni pachet 44,29 × 26,04 × 28,57 cm
 • Greutatea produsului 3,17 kg
 • Greutatea pachetului 3,63 kg
 • Capacitate recipient 1,4 L (plastic)

Parametri suplimentari

Categorie: Mixere de masă
Greutate: 3.63 kg
Culoare: Gri
Dimensiune: 38 cm
Volum: 1,4 l
Tip produs: Mixer de masă
Seria: KitchenAid K150
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: