Set extensie grătar M, Remundi

Cod: RMDI800849
Marcă: Remundi
1 628 lei
În stoc (2 buc.)

Dacă vă place să gătiți la grătar, atunci aveți în vedere că o puteți face mai bine, mai eficient și cu stil! De exemplu, cu acest grătar suplimentar din oțel inoxidabil, care vă permite să preparați mâncarea la o distanță mai mare față de focul direct. Alimentele pot fi prăjite pe grătar sau atârnate de un cârlig pe marginea grătarului. Pur și simplu atașați acest accesoriu la grătarul Remundi mărimea M 82/35.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dacă vă place să gătiți la grătar, atunci aveți în vedere că o puteți face mai bine, mai eficient și cu stil! De exemplu, cu acest grătar suplimentar din oțel inoxidabil vă permite să pregătiți mâncarea la o distanță mai mare față de focul direct. The alimentele pot fi prăjite pe grătar sau atârnate de un cârlig pe marginea grătarului. Pur și simplu atașați această piesă la grătarul Remundi de dimensiuni M 82/35.

Conceptul de grătar și foc într-unul singur de la marca germană Remundi introduce noi experiențe pentru toți iubitorii de grătare în aer liber sau de relaxare lângă un foc deschis. Focul deschis și designul elegant al grătarului Remundi vor deveni nu numai o sursă de căldură și o atmosferă plăcută, ci și un element dominant al grădinii dvs. care vă va face să vă simțiți mereu bine.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii vatre pentru foc
Greutate: 11 kg
Tip produs: Accesorii pentru grătar
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: