Set serviciu de masă MIJ

13 articole în total
Set de sushi BLACK SAKURA , 6 bucMIJ
279 lei
MIJC0317
Set de sushi cu bețișoare NAVY WITH PINK SAKURA, 4 buc, MIJ
279 lei
MIJRW0019
Bol pentru masă NAVY & PINK SAKURA, set de 4 buc, 300 ml, MIJ
231 lei –5 %
219 lei
MIJRW0018
Set de sushi, 6 buc, motiv floral, MIJ
279 lei
MIJC0304
Set de sushi, 6 buc, motiv floral, verde deschis, MIJ
279 lei
MIJC0305
Set de sushi BLUE PLUM DESIGN , 6 bucMIJ
279 lei
MIJRW0007
Set de sushi WHITE WITH BLUE NET, set de 6 buc, albastru, ceramică, MIJ
Nou
MIJRW0036
Set de sushi GEOMETRIC FLOWERS, 6 bucMIJ
279 lei
MIJC0307
Set de sushi, 6 buc, simbol geometric, MIJ
289 lei –9 %
263 lei
MIJC0308
Set pentru sushi GREY WITH WHITE PETALS, 6 buc, MIJ
279 lei
MIJRW0031

Descoperiți colecția noastră deosebită de seturi pentru servirea mesei de la renumita marcă Made In Japan! Ridicați-vă experiența la masă cu aceste seturi meticulos realizate care îmbină în mod armonios tradiția și inovația. Fiecare set serviciu de masă reflectă angajamentul mărcii față de meșteșugul impecabil și atenția pentru detalii.

Imersați-vă în frumusețea culturii japoneze în timp ce vă bucurați de mesele cu seturile noastre de servire special concepute, care îmbunătățesc fiecare moment la masă. De la seturi elegante de ceai ornate care adaugă eleganță momentelor de savurat ceaiul, la seturi de cină cu modele intricate care aduc un omagiu bogatului patrimoniu artistic al Japoniei - colecția noastră oferă o varietate de seturi pentru servirea mesei, adaptate stilului și preferințelor dvs. unice.

Realizate din cele mai bune materiale și impregnate cu esența esteticii japoneze, aceste seturi pentru servirea mesei MIJ nu sunt doar veselă; sunt opere de artă funcționale uimitoare. Indiferent dacă găzduiți o cină formală, un brunch relaxat sau pur și simplu vă bucurați de o masă cu cei dragi, seturile noastre Made In Japan pentru servirea mesei asigură ca fiecare înghițitură să fie savurată cu stil.

Descoperiți varietatea din colecția noastră de seturi pentru servirea mesei și găsiți piesele perfecte pentru a completa ritualurile dvs. de masă. Ridicați arta de a lua masa cu meșteșugul excepțional Made In Japan și adăugați o notă de bogăție culturală japoneză la masa dvs. Îmbunătățiți-vă experiența la masă astăzi cu seturile noastre extraordinare, unde tradiția se întâlnește cu eleganța contemporană.