Set de oale FUNCTION 4, 4 buc, WMF

Cod: WM0760046380
Marcă: WMF
2 694 lei
În stoc (2 ks)

Setul de 4 oale Function 4 WMF include:

 • Caserolă Ø 20 cm, volum 2,5 l, cu capac de sticlă, Art. Nr.: WM076020206380
 • Oală Ø 16 cm, volum 1,9 l, cu capac de sticlă, Art. Nr.: WM0761166380
 • Oală Ø 20 cm, volum 3,9 l, cu capac de sticlă, Art. Nr.: WM0761206380
 • Oală Ø 24 cm, volum 5,7 l, cu capac de sticlă, Art. Nr.: WM0761246380

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Seria de vase de gătit Function 4

 • Oale de înaltă calitate, de lungă durată, cu un design modern
 • Întreținere redusă și rezistență la zgârieturi
 • Capace din sticlă cu închidere etanșă pentru gătit cu cantități mici de apă
 • Inel de silicon pe capac pentru manipulare inaudibilă
 • Patru poziții marcate ale capacului pentru o strecurare controlată fără strecurătoare
 • Articolele de gătit din oțel inoxidabil 18/10 Cromargan® lustruit
 • Baza universală TransTherm® pentru toate sursele de căldură, inclusiv inducție
 • Potrivit pentru utilizare în cuptor până la 250 °C, cu capac până la 180 °C
 • Bordură sofisticată evazată pentru o turnare convenabilă fără vărsare
 • Mânere distincte, goale, care nu ard / mânere pentru ustensile pentru o prindere confortabilă
 • Oale prevăzute cu scală de măsurare internă
 • Igienice, ușor de curățat
 • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase

Veți îndrăgi vasele Function 4 din oțel inoxidabil Cromargan® 18/10 lustruit, pentru calitatea materialelor, manopera și designul sofisticat de la prima utilizare. În comparație cu oalele convenționale, acestea oferă 4 funcții suplimentare. Designul lor proaspăt și modern este potrivit pentru bucătăriile moderne. Oalele Function 4 depășesc toate cerințele pentru oale foarte funcționale Made in Germany.

Avantajul vaselor de gătit din oțel inoxidabil Function 4 este utilizarea bazei universale TransTherm®, care este potrivită pentru toate tipurile de căldură, inclusiv pentru inducție. Fundul absoarbe rapid căldura și apoi o transferă uniform către alimentele, pe care le preparați. Astfel, vasele sunt extrem de potrivite pentru fierbere, fierbere înăbușită, prăjire sau gătire la aburi. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru încălzire și coacere în cuptor până la 250 °C.

Designerii de la NOA Design au echipat vasele Function cu 4 capace unice. Aceste capace din sticlă robustă cu mânere din oțel inoxidabil au o fereastră de vizualizare suficient de mare pentru a inspecta cu ușurință conținutul vaselor - plus un inel de silicon pentru absorbția șocurilor. Acestea au valoarea adăugată a unei funcții de strecurare controlată fără a utiliza o strecurătoare, ceea ce economisește timp și vase. Simbolurile marcate pe partea superioară a capacului indică modul de poziționare a capacului pentru gătitul cu cantități mici de apă, pentru strecurarea cartofilor, pastelor, orezului sau pentru turnarea rapidă a conținutului.

De asemenea, vasele de gătit Function 4 au o margine largă și curbată pentru o turnare ușoară. Acest lucru previne picurarea sau scurgerea nedorită a lichidului pe pereții exteriori ai vasului. Scara de măsurare internă facilitează măsurarea cantității optime de lichid. Oalele sunt ușor de curățat, se pot spăla în mașina de spălat vase, bineînțeles.

Material utilizat:

WMF utilizează oțel inoxidabil 18/10, înregistrat sub marca Cromargan®, pentru producția majorității vaselor sale."Crom" din denumire înseamnă crom, în timp ce restul denumirii "argan" provine din cuvântul latin argentum, care înseamnă argint. Numele acestui material se referă în mod adecvat la aspectul extra lucios al vaselor, care se datorează procentului relativ ridicat de nichel.

Oțelul inoxidabil Cromargan® de înaltă calitate este creat prin rafinarea oțelului. Acesta conține 72% oțel, 18% crom și 10% nichel. Este un material durabil, necoroziv și rezistent la acizii alimentari. Cromargan® este foarte lucios și ușor de curățat.

Compania germană WMF este un producător tradițional de echipamente de bucătărie de calitate. Aceasta își aduce experiența de peste 160 de ani de existență în gama sa de produse, creând produse cu un design practic și atemporal împreună cu designeri de renume. Același lucru este valabil și pentru oalele din seria Function 4 de la NOA Design.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de oale
Greutate: 8.74 kg
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 28 cm
Număr bucăți: 4 buc
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Set de oale
Seria: WMF Function 4
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B
SortBy01: 1

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: