Set Cuțite 5 buc Suport Functional Form, Fiskars

Cod: FISK1057552
559 lei –25 %
Set Cuțite 5 buc Suport Functional Form, Fiskars
559 lei –25 % 418 lei
În stoc (3 ks)

Set cadou realizat din lemn de bambus și plastic de înaltă calitate cu cinci cuțite de bucătărie utilizate în mod obișnuit - cuțit universal, cuțit mic dejun, cuțit mare de bucătar, cuțit Santoku și cuțit de patiserie.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Blocul de cuțite este soluția ideală pentru a vă depozita cuțitele în siguranță, astfel încât să le aveți întotdeauna la îndemână. Acest bloc de design din bambus conține cele mai importante 3 cuțite din colecția Functional Form: cuțit universal, cuțit Santoku și cuțit mare de bucătar.

Setul de cuțite în bloc Fiskars conține:

 • cuțit pentru decojit 11 cm Fiskars Functional Form 1057542
 • cuțit pentru mic dejun 12 cm Fiskars Functional Form 1057543
 • cuțit santoku 17 cm Fiskars Functional Form 1057536
 • cuțit mare de bucătar 21 cm Fiskars Functional Form 1057534
 • cuțit de patiserie 21 cm Fiskars Functional Form 1057538
 • bloc de cuțite din bambus

Mânerul ergonomic al fiecărui cuțit este echipat cu Softouch. Are o apărătoare pentru degete pentru o prindere confortabilă și sigură. La fel ca toate cuțitele Functional Form, aceste cuțite pot fi spălate în mașina de spălat vase pentru utilizare zilnică. Datorită profilului lor subțire, acestea sunt, de asemenea, ușor de depozitat.

 • bloc de design de înaltă calitate în care cuțitele dvs. sunt întotdeauna la îndemână
 • performanță fiabilă - oțelul inoxidabil japonez de înaltă calitate asigură o ascuțime excelentă și rezistență la coroziune
 • Design durabil - lamă întărită pentru echilibru și rezistență, margine lustruită suplimentar pentru o performanță sporită a lamei, se poate spăla în mașina de spălat vase.
 • Material igienic și confortabil pentru mâner - Mâner sigur și antiaderent datorită Softouch™, apărătoarea de pe mâner crește protecția degetelor
 • mânerul cu formă ergonomică permite diferite stiluri de prindere

Colecția Fiskars Functional Form

Colecția Functional Form este formată dintr-o gamă largă de cuțite, ustensile de bucătărie, veselă și tacâmuri de înaltă calitate. Împreună, acestea formează o colecție armonioasă din punct de vedere estetic, care ușurează viața de zi cu zi, facilitând utilizarea, curățarea și depozitarea lor.

Ustensilele de bucătărie noi Fiskars trebuie spălate înainte de prima utilizare. Aproape toate ustensilele Functional Form se pot spăla în mașina de spălat vase. Cu toate acestea, se recomandă în continuare spălarea manuală pentru a asigura o perioadă mai lungă de viață.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de cuțite
Greutate: 1.07 kg
Tip produs: Set de cuțite
Material: Oțel inoxidabil
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Culoare: Negru
Număr bucăți: 5 buc
Seria: Fiskars Functional Form
Lungimea lamei: 12 cm
K překladu: CZ AUTO
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:
5
0x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nu completaţi acest câmp:
3
P Avatarul autorului | 18.1.2022
Cutitele de la Fiskars sunt printre cele mai bune de pe piata, nu neg asta in review-ul meu, insa suportul cu care vin, este de-a dreptul penibil. Forma este draguta, cutitele mari au spatiul lor bine definit, insa cand vine vorba de partea din plastic pentru cutitele cu lama scurta si/sau ingusta, nici nu stiu cum s-o descriu la cat e de prost gandita. Spatiul pentru lama este prea mare, cutitele joaca la propriu in el si nu stau drept in pozitie verticala. Este un singur loc unde stau in pozitia dorita, si asta este maxim dreapta sau stanga in locas. Insa la prima atingere, se culca oblic inapoi fie cutitul atins, fie toate, pentru ca e o pozitie de balans foarte firava. Daca pretul cutitelor cumparate individual nu ar fi aproximativ la acelasi pret ca si cel de achizitie al setului (349 lei). L-as returna fara resentimente. Suportul e un produs defectuos ce nu face cinste brandului Fiskars de loc. Dau doar 3 stele pentru suport, desi cutitele sunt de 6 stele din 5. Detin setul Fiskars Edge de vreo 6-7 ani si n-am ce sa le reprosez, decat ca la spalarea in masina de vase, li s-a dus incet vopseaua neagra, ceea ce le face inestetice, insa taie ca in prima zi daca le ascuti periodic.