Mixer vertical MASTERCHEF ESSENTIAL QB150138, alb/argintiu, Tefal

Cod: TEFQB150138
Marcă: Tefal
1 090 lei –34 %
Mixer vertical MASTERCHEF ESSENTIAL QB150138, alb/argintiu, Tefal
1 090 lei –34 % 719 lei
În stoc (5 ks)

Robotul de bucătărie Tefal Masterchef Essential a fost conceput pentru a satisface toate nevoile dvs. de gătit de zi cu zi. Cu o capacitate impresionantă de 4,8 litri, este suficient pentru întreaga familie. Rezultatele perfect netede și uniforme sunt ușor de obținut datorită metodei de amestecare planetară, care nu ratează niciun punct din bol. Este ușor de utilizat și extrem de practic.

Pentru acest produs veți primi un CADOU PENTRU RECENZIE și o alegere de trei cadouri ca recompensă. Vă rugăm să consultați mai jos, la sfârșitul descrierii produsului, termenii și condițiile de acordare a cadoului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Robotul de bucătărie Tefal Masterchef Essential se mândrește cu rezultate perfect netede și o capacitate potrivită pentru orice ocazie. Este instrumentul ideal pentru toate nevoile dvs. de amestecare și coacere.Vasul din oțel inoxidabil de 4,8 litri este suficient de mare pentru întreaga familie - cu o capacitate de a manipula aluatul pentru cinci pizza* - și cu capacitatea de a obține rezultate perfecte pentru multe rețete. Mișcarea planetară nu ratează nicio parte a bolului în timpul amestecării și asigură rezultate netede și uniforme datorită rotației inteligente. Un robot de bucătărie, care vă oferă o frământare puternică, împreună cu un cârlig de frământat metalic robust pentru aluaturi mai tari. Motorul puternic de 800 W oferă suficientă putere pentru toate rețetele dvs. preferate. Are 6 viteze și o funcție de puls pentru o amestecare mai ușoară zi de zi.

*pizza din aluat subțire, cu un diametru de 22 cm

Pentru acest produs veți primi un CADOU PENTRU RECENZIE și o alegere de trei cadouri ca recompensă. Vă rugăm să consultați mai jos, la sfârșitul descrierii produsului, termenii și condițiile de acordare a cadoului.

Cum să obțineți unul dintre cele trei cadouri: Tefal Carte de bucate „Adela nu și-a luat încă cina” - Ondřej Slanina și Adéla Elbel, sau Set pentru copii Pirates - cutie + sticlă (EMSA KIDS BOX BOTTLE PIRATE 518136) sau Tigaie pentru clătite SIMPLE COOK 25 CM (B5561053, nu este potrivit pentru inducție).

După cumpărare, vă rugăm să vă înregistrați pe site-ul TEFAL https://promo.tefal.cz/promo/darek-za-recenzi-vybrane-vyrobky-tefal/

  • Vi se va cere un print screen și un link către recenzia dvs., informații despre locul de unde puteți achiziționa produsul implicat în promoție și informații despre cadou, precum și informații despre locul unde TEFAL ar trebui să trimită cadoul.
  • După trimiterea formularului, TEFAL vă va trimite un e-mail pentru a verifica informațiile pe care le-ați introdus și pentru a confirma corectitudinea acestora. Fără această confirmare, cererea dumneavoastră va fi ștearsă după 24 de ore.
  • Și ați terminat. Cadoul va fi trimis de TEFAL la adresa dumneavoastră în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră.

    Promoția este valabilă până la 31.12.2022

Parametri suplimentari

Categorie: Roboți de bucătărie
Greutate: 6.02 kg
Culoare: Argintiu
Tip produs: Robot de bucătărie
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: