REVOL Arborescence seria

8 articole în total
Farfurie pentru cină LICORICE ARBORESCENCE, REVOL
197 lei
RV648344
Bol de masă ARBORESCENCE 24 cm, fildeș, REVOL
199 lei –5 %
188 lei
RV648288
Farfurie pentru cină ARBORESCENCE 26,5 cm, piper, REVOL
197 lei
RV648345
Farfurie adâncă ARBORESCENCE 19 cm, culoare piper, REVOL
162 lei
RV648299
Bol de masă ARBORESCENCE 24 cm, culoare piper, REVOL
199 lei –5 %
188 lei
RV648290
Bol de masă ARBORESCENCE 19 cm, lemn dulce, REVOL
162 lei
RV648298

Vă prezentăm colecția REVOL Arborescence, un amestec uimitor de măiestrie și funcționalitate, care vă va înălța experiența culinară. Realizată cu precizie și pasiune, această colecție oferă o gamă largă de piese de porțelan rafinate care vor lăsa o impresie de durată asupra oaspeților dumneavoastră.

Descoperiți o lume a creativității cu colecția REVOL Arborescence. De la farfurii de masă elegante la platouri de servire delicate, fiecare piesă este o mărturie a angajamentului Revol față de măiestrie și design. Fie că găzduiți o cină formală sau un brunch casual, aceste comori din porțelan vor adăuga o notă de rafinament la orice ocazie.

Colecția Arborescence nu se referă doar la estetică, ci și la durabilitate. Porțelanul de la Revol este renumit pentru forța și rezistența sa, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea zilnică. Aceste piese sunt rezistente la cuptorul cu microunde, pot fi spălate în mașina de spălat vase și sunt rezistente la ciobire, asigurându-se că vor trece testul timpului în bucătăria dumneavoastră.

Una dintre caracteristicile deosebite ale colecției Arborescence este designul său unic, inspirat de frumusețea naturii. Fiecare piesă din această colecție este împodobită cu motive complicate de ramuri de copac și forme organice, aducând o notă de aer liber pe masa dvs. de luat masa. Este o alegere perfectă pentru cei care apreciază armonia dintre artă și funcționalitate.

Fie că sunteți un bucătar profesionist care caută să vă impresioneze clientela pretențioasă sau un bucătar de casă care se mândrește cu prezentarea, colecția REVOL Arborescence oferă o pânză versatilă pentru creațiile dvs. culinare. Aceste piese din porțelan nu sunt doar frumoase, ci și practice, ceea ce le face un accesoriu valoros pentru orice bucătărie.

Pe scurt, colecția REVOL Arborescence este o dovadă a măiestriei, durabilității și funcționalității pentru care Revol este cunoscută. Ridicați experiența dvs. culinară și faceți o declarație cu aceste piese rafinate din porțelan care se inspiră din frumusețea naturii. Fie că este vorba de o ocazie specială sau de mesele de zi cu zi, această colecție vă acoperă cu stil și grație.