Set de veselă pentru copii CARS 2 DISNEY, 6 bucWMF

Cod: WM1286019964
Ofertă Outlet
Marcă: WMF
303 lei –13 %
Set de veselă pentru copii CARS 2 DISNEY, 6 bucWMF
303 lei –13 % 261 lei
În stoc (17 buc.)

Setul de tacâmuri pentru copii „Cars 2" ©Disney WMF conține:

 • 1x furculiță, lungime 16,5 cm
 • 1x cuțit, lungime 18,5 cm
 • 1x lingură, d 16,5 cm
 • 1x linguriță, d 13 cm
 • 1x farfurie de porțelan Ø 19 cm, h 2 cm
 • 1x castron din porțelan Ø 14 cm, H 6,5 cm, H 0,5 l

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tacâmuri pentru copii cu farfurie și bol din porțelan - set de 6 piese „Cars 2" ©Disney de la producătorul german WMF cu motive din filmul pentru copii cu același nume. Mașini animate cu voci umane și povești dau acestui set pentru copii un caracter distinctiv. McRegina și prietenii săi vor captiva fiecare mic șmecher și viitor automobilist în timpul mesei. Lasă-ți pilotul să mănânce singur, în compania mașinilor vesele fiecare masă are un gust mult mai bun!

Imagini ale diferitelor mașini decorează atât tacâmurile, cât și bolul și farfuria. Micul șofer de curse are un obiectiv clar - să nu lase nici măcar ultima fărâmă de mâncare în castron și în farfurie.

 • Set de 6 piese pentru copii de la 3 ani în sus
 • Fabricat din oțel inoxidabil 18/10 Cromargan® lustruit, de înaltă calitate
 • Formă stabilă, igienică, rezistentă la acizi
 • Motivele de culoare de pe tacâmuri sunt rezistente la zgârieturi
 • 100% non-toxic, culoare rezistentă
 • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase
 • Cadou frumos

Cu tacâmurile pentru copii de la compania germană WMF, care are peste 125 de ani de experiență în fabricarea de tacâmuri pentru copii, mesele independente vor fi o activitate distractivă și populară pentru copiii dumneavoastră. Lăsați-i să se bucure de învățare și să își dezvolte abilitățile motorii ale mânuțelor și degetelor în timp ce trăiesc basme și filme la micul dejun, la gustare sau la cină. Seturile de tacâmuri pentru copii nu numai că vor pune un zâmbet pe chipul copiilor dumneavoastră, dar acești tovarăși veseli vor face și mesele mai plăcute.

Piesele individuale de tacâmuri pentru copii, adică linguri, cuțite, furculițe și lingurițe, au o formă ergonomică, mânere largi pentru o prindere sigură de către mâinile mici și margini rotunjite pentru a preveni rănirea. Forma lor este special adaptată nu numai la dimensiunea și abilitățile motorii ale mâinilor copiilor, ci se potrivește de asemenea foarte bine în gura micuțului bebeluș.

Seturile de tacâmuri pentru copii WMF sunt disponibile într-o mare varietate de decoruri și motive, iar decorurile colorate sunt complet sigure pentru sănătate, rezistente la zgârieturi și de culoare stabilă.

Tacâmurile pentru copii WMF din oțel inoxidabil pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat vase

Tacâmurile WMF sunt fabricate din oțel inoxidabil Cromargan® 18/10 de înaltă calitate, care conține 18 % crom, 10 % nichel și 72 % oțel. Cromul face ca materialul să fie inoxidabil, în timp ce nichelul îi conferă rezistență la acizi și, în același timp, îi conferă strălucire. Tacâmurile WMF fabricate din Cromargan® sunt stabile din punct de vedere dimensional, neutre din punct de vedere al gustului și rezistente la acizii alimentari. Acestea sunt igienice, ușor de întreținut și, bineînțeles, pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Parametri suplimentari

Categorie: Veselă pentru copii
Greutate: 1.42 kg
Număr bucăți: 6 buc
Tip produs: Vase pentru copii
Seria: WMF ©Disney
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: