Oale caserolă WMF

4 articole în total
Capac pentru cratiță FUNCTION 4 20 cm, 2,5 l, WMF
752 lei –16 %
628 lei
WM0760206380
Capac pentru cratiță 12 cm MINI, WMF
157 lei
WM0712766040
Capac pentru cratiță MINI 16 cm, WMF
198 lei –6 %
185 lei
WM0716766040
Capac pentru cratiță MINI 14 cm, WMF
174 lei –5 %
164 lei
WM0714766040

✓ Oale caserolă practice și funcționale de calitate premium
✓ Oale caserolă din oțel inoxidabil Cromargan®, bază TransTherm®
✓ Oale caserolă Fusiontec cu mijloc din oțel special
✓ Marca germană de top WMF cu o tradiție lungă

Brandul german premium WMF este un specialist în producția de vase de gătit funcționale. De exemplu, oferă oale caserolă unice, de diferite dimensiuni, fabricate din oțel inoxidabil Cromargan® de înaltă calitate, cu o bază specială TransTherm® pentru o conducție uniformă și menținere a căldurii. De asemenea, sunt unice și cratițele Fusiontec, cu un mijloc din oțel special cu materiale naturale fuzionate pentru o durabilitate ridicată.

Marca WMF este specializată în producerea de produse moderne cu funcționalitate, durabilitate, longevitate și design excepțional. Are o tradiție îndelungată și se mândrește cu precizie combinată cu cele mai recente tehnologii și inovații.

Caserolele WMF sunt un element culinar esențial pe care orice bucătărie ar trebui să îl aibă. Aceste piese de gătit versatile sunt concepute pentru a face din gătit o bucurie și pentru a oferi rezultate excepționale.

Realizate cu precizie și atenție la detalii, caserolele WMF sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de gătit. Fie că pregătiți o tocană consistentă sau un sos delicat, veți găsi caserola perfectă pentru această treabă.

Una dintre caracteristicile deosebite ale caserolelor WMF este distribuția excepțională a căldurii. Datorită materialelor și construcției lor de înaltă calitate, aceste caserole asigură o gătire uniformă a alimentelor, prevenind apariția punctelor fierbinți și asigurând arome delicioase.

Mânerele ergonomice ale caserolelor WMF oferă o prindere confortabilă, facilitând manevrarea lor în bucătărie. Fie că sotați, fierbeți la foc mic sau fierbeți la foc mic, aceste caserole sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat.

Curățarea după ce gătiți este floare la ureche cu caserolele WMF. Acestea sunt ușor de curățat și întreținut, astfel încât puteți petrece mai mult timp savurând mesele și mai puțin timp frecând oale și tigăi.

Caserolele WMF nu sunt doar practice, ci au și un design elegant și stilat, care adaugă o notă de eleganță bucătăriei dvs. Fie că gătiți pentru familia dvs. sau găzduiți o cină, aceste caserole vă vor îmbunătăți eforturile culinare.

Realizate cu gândul la durabilitate, caserolele WMF sunt construite pentru a rezista la rigorile gătitului de zi cu zi. Acestea pot face față temperaturilor ridicate și sunt proiectate să dureze, ceea ce le face un accesoriu valoros pentru bucătăria dvs.

Explorați colecția noastră de caserole WMF și ridicați nivelul jocului dvs. culinar. Fie că sunteți un bucătar profesionist sau un bucătar de casă, veți aprecia calitatea și performanța pe care aceste caserole le aduc în bucătăria dvs. Investiți astăzi în caserolele WMF și experimentați diferența în gătitul dumneavoastră.