Mixer de bucătărie KitchenAid

6 articole în total
Blender ARTISAN K400 1,4 l, hibiscus, KitchenAid
1 890 lei
KA5KSB4026EHI
Blender ARTISAN K150, cu borcan de 500 ml pentru consum, roșu, KitchenAid KA5KSB1330EER
Blender K150, negru mat, KitchenAid
1 390 lei
KA5KSB1325EBM
Blender ARTISAN POWER PLUS, fontă neagră, KitchenAid
4 890 lei
KA5KSB8270EBK
Blender ARTISAN K400 , roșu, KitchenAid
1 890 lei
KA5KSB4026ECA
Blender ARTISAN K400, gri imperial, KitchenAid
1 890 lei
KA5KSB4026EGR

✓ KitchenAid producător american de calitate
✓ Mixer de bucătărie pentru uz casnic și profesional
✓ Design retro perfect, funcționalitate ridicată
Accesorii versatile

Mixerele de bucătărie KitchenAid sunt echipate cu un sistem de amestecare planetar, motor puternic cu o durată de viață lungă și o bază robustă și stabilă. Prin achiziționarea de accesorii suplimentare, acestea pot pe lângă mixare și frământare să și felieze, răzuiască, stoarcă fructe și legume, să macine carnea, umple cârnați, prepare înghețată sau paste.

Sigur veți aprecia și garanția extinsă. Datorită design-ului retro vor ieși cu adevărat în evidență în bucătăria voastră. În plus, le puteți asorta cu alte aparate a mărcii de calitate. KitchenAid.

Descoperă blenderele de masă de înaltă calitate de la KitchenAid pentru creațiile tale culinare.

Elevază-ți experiența culinară cu gama excepțională de blendere de masă oferite de KitchenAid. Aceste blendere sunt proiectate să îmbine stilul și funcționalitatea în mod armonios, transformându-le în instrumente indispensabile în orice bucătărie modernă.

Blenderele de masă KitchenAid sunt mai mult decât simple electrocasnice - sunt parteneri puternici care aduc inovație în rutina ta de gătit. Proiectate cu precizie, aceste blendere îmbină motoarele de înaltă performanță cu lamele durabile pentru a manipula cu ușurință o varietate de ingrediente, de la fructe și legume până la gheață și altele.

Fie că pregătești smoothie-uri delicioase, creme fine sau experimentezi cu sosuri făcute în casă, blenderele de masă KitchenAid oferă rezultate constante de fiecare dată. Cu mai multe trepte de viteză și comenzi intuitive, ai flexibilitatea de a obține textura dorită pentru rețetele tale.

Dar nu e vorba doar de performanță; KitchenAid ia în serios și estetica. Designurile lor elegante și moderne se potrivesc cu decorul bucătăriei tale, adăugând o notă de eleganță pe blatul de lucru. Disponibile într-o gamă variată de culori, poți alege cea care se potrivește cel mai bine stilului tău.

Siguranța este fundamentală, iar blenderele de masă KitchenAid sunt echipate cu caracteristici precum mecanisme de blocare sigură și baze antiderapante pentru a asigura stabilitate în timpul funcționării. Componentele ușor de curățat facilitează întreținerea, astfel încât să te poți concentra pe bucuria gătitului fără a te îngrijora de curățare.

Fie că ești un pasionat al bucătăriei sau un bucătar profesionist, blenderele de masă KitchenAid îți oferă instrumentele necesare pentru a da viață rețetelor tale. Cu durabilitatea, versatilitatea și designul lor elegant, ele sunt, de asemenea, adăugiri excelente în orice spațiu de bucătărie.

Explorează colecția de blendere de masă KitchenAid și descoperă noi posibilități culinare. De la texturi netede la arome delicioase, blenderele acestea îți sunt parteneri în crearea de preparate de neuitat. Ridică-ți nivelul de gătit și creează opere culinare cu blenderele de masă de top de la KitchenAid.