Lumânare parfumată YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange

Cod: ELDYOU200B
239 lei –10 %
Lumânare parfumată YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange
239 lei –10 % 214 lei
În stoc (4 ks)

Mărcile franceze sunt cunoscute pentru gustul lor rafinat, mai ales atunci când vine vorba de moda de lux sau de parfumuri. Acum imaginați-vă o lumânare de la o parfumerie franceză creată cu pasiune. Doriți să știți cum miroase această lumânare parfumată?

Încercați lumânarea YOU OR SOMEONE LIKE YOU de la Etat Libre d'Orangerose. Lumânarea a fost realizată pe baza unuia dintre cele mai populare parfumuri ale brandului cu același nume, ale cărui note principale sunt verzi, aromatice, proaspete, citrice și picante. Lumânarea vă va umple interiorul cu un parfum proaspăt, de citrice, verde și floral. Veți avea impresia că vă plimbați printr-o grădină. Vă va aminti de vară, de cerul albastru, de palmieri și de vacanțe exotice pe malul oceanului.

Numele lumânării este interesant și înseamnă „tu sau cineva ca tine". Lasă-te fermecat de California și mai ales de Los Angeles, orașul îngerilor, unde imaginația domnește și unde cerul albastru oferă posibilități infinite. Explorează necunoscutul, experimentează o nouă atmosferă în interiorul tău sau oferă o lumânare unui prieten care iubește parfumul. Această lumânare va fi un cadou original și de neuitat datorită designului recipientului din sticlă și ambalajului frumos.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • design atrăgător
  • parfum rafinat, proaspăt
  • ambalaj frumos și o idee de cadou perfect

Informații suplimentare:

  • ceară pe bază de plante
  • greutate: 185 g
  • timpul de ardere: 45 de ore

Parametri suplimentari

Categorie: Lumânări parfumate
Greutate: 0.8 kg
Culoare: Albastru
Material: Sticlă
Tip produs: Lumânare
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: