Lumânare parfumată REMARKABLE PEOPLE Etat Libre d'Orange

Cod: ELDRMK200B
250 lei
În stoc (8 ks)

Mărcile franceze sunt cunoscute pentru gustul lor rafinat, mai ales atunci când vine vorba de moda de lux sau de parfumuri. Acum, imaginați-vă o lumânare creată de o parfumerie franceză pasionată, cu ambiția de a depăși ceea ce este interzis și de a încălca regulile. Vrei să știi cum miroase acest tip de lumânare parfumată?

Încercați REMARKABLE PEOPLE lumânarea de la Eta t Libre d'Orangerose. Lumânarea a fost realizată pe baza unuia dintre cele mai populare parfumuri ale mărcii cu același nume, despre care se spune că este dedicat oamenilor remarcabili și realizați. Notele sale principale sunt grapefruit, șampanie, cardamom și iasomie, curry și piper negru în inimă. Lumânarea vă va umple interiorul cu un parfum proaspăt, picant. Vă va face să vă simțiți special, ca și cum ați fi vizitat un hotel de lux și ați fi fost pe punctul de a fi servit cu șampanie la micul dejun.

Explorați necunoscutul, bucurați-vă de mirosul de a fi remarcabil, experimentați noua dispoziție a interiorului dumneavoastră sau oferiți lumânarea drept cadou unui prieten care adoră parfumurile. Ambalajul lumânării, precum și designul recipientului de sticlă vor face cadoul dvs. foarte special și memorabil.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele beneficii:

- design atrăgător

- aromă rafinată, proaspătă, picantă

- ambalaj frumos și o idee de cadou perfect

Informații suplimentare:

- ceară pe bază vegetală

- greutate: 185 gr

- Timp de ardere: 45 de ore

Parametri suplimentari

Categorie: Lumânări parfumate
Greutate: 0.8 kg
Culoare: alb
Material: Sticlă
Tip produs: Lumânare
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: