Lumânare parfumată REMARKABLE PEOPLE, Etat Libre d'Orange

Cod: ELDRMK200B
248 lei
În stoc (8 ks)

Mărcile franceze sunt cunoscute pentru gustul lor rafinat, mai ales atunci când vine vorba de moda de lux sau de parfumuri. Acum imaginați-vă o lumânare de la o parfumerie franceză creată cu pasiune. Doriți să știți cum miroase această lumânare parfumată?

Încercați lumânarea REMARKABLE PEOPLE de la Etat Libre d'Orangerose. Lumânarea se baza pe unul dintre cele mai populare parfumuri ale mărcii cu același nume. Notele sale principale sunt grapefruit, șampanie, cardamom și iasomie, cu curry și piper negru în inimă. Lumânarea vă va umple interiorul cu un parfum proaspăt, picant. Vă va face să vă simțiți la fel de special ca și cum ați fi vizitat un hotel de lux și ați fi savurat șampanie la micul dejun.

Explorați necunoscutul, bucurați-vă de parfumul neobișnuitului, experimentați o nouă atmosferă în interiorul dvs. sau oferiți o lumânare unui prieten care iubește parfumul. Această lumânare va fi un cadou original și de neuitat datorită designului recipientului din sticlă și ambalajului frumos.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • design atrăgător
  • parfum rafinat, proaspăt, picant
  • ambalaj frumos și o idee de cadou perfect

Informații suplimentare:

  • ceară pe bază de plante
  • greutate: 185 g
  • timpul de ardere: 45 de ore

Parametri suplimentari

Categorie: Lumânări parfumate
Greutate: 0.8 kg
Culoare: alb
Material: Sticlă
Tip produs: Lumânare
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: