Lămpi de grădină Eva Solo

7 articole în total
Felinar solar, 30 cm, negru, Eva Solo
511 lei –9 %
461 lei
ES571316
Felinar solar, 43 cm, negru, Eva Solo
869 lei –9 %
783 lei
ES571317
Lampă solară de masă SUNLIGHT, 14 cm, Eva Solo
519 lei –11 %
461 lei
ES571337
Lanternă solară în aer liber SUNLIGHT BELL, Eva Solo
519 lei –11 %
461 lei
ES571327
Reflector de grădină SUNLIGHT, 37 cm, gri, Eva Solo
358 lei –10 %
322 lei
ES571372

✓ Lămpi de grădină unice ale mărcii Eva Solo
Lămpi solare de grădină SunLight
Felinare suspendate pentru lumânări de ceai
✓ Marca daneză Eva Solo - soluții elegante și inteligente nu numai pentru bucătărie sau interior

În oferta brandului danez premium Eva Solo veți găsi lămpi solare foarte practice și elegante, care pot rezista 10 - 20 de ore după o zi la soare. Lămpile luxoase sunt realizate din sticlă rezistentă la îngheț și aluminiu anodizat și au panouri solare încorporate. Felinarele cu lumânări de ceai suspendate vor crea, de asemenea, o atmosferă unică în grădina sau terasa voastră.

Marca daneză Eva Solo este unul dintre cei mai importanți producători de veselă și diverse accesorii de interior și exterior în stil scandinav. Acesta se caracterizează nu numai prin liniile sale curate, ci și prin ideile sale inovatoare și inteligente. Marca se mândrește cu un design simplu, dar elegant. A câștigat numeroase premii prestigioase de-a lungul timpului.

Iluminați refugiul dvs. în aer liber cu ajutorul soluțiilor fermecătoare de iluminat de grădină de la Eva Solo. Colecția noastră selectată de lămpi de grădină este proiectată nu numai pentru a lumina spațiul dvs. în aer liber, ci și pentru a adăuga o notă de eleganță și ambianță care transformă grădina dvs. într-un refugiu magic.

Opțiunile de iluminat pentru grădină de la Eva Solo cuprind o varietate de stiluri și designuri, satisfăcând atât nevoile funcționale, cât și cele estetice. De la lămpi elegante și moderne la lumini delicate cu sârmă care creează o atmosferă ludică, gama noastră oferă soluții de iluminat versatile care se potrivesc oricărui gust.

Proiectate având în vedere durabilitatea și rezistența la intemperii, lămpile noastre de grădină sunt create pentru a rezista elementelor naturii menținând în același timp aspectul lor impresionant. Fie că organizați o adunare intimă sau pur și simplu vă relaxați în liniștea grădinii, iluminatul de grădină Eva Solo creează decorul perfect.

Îmbunătățiți frumusețea spațiului dvs. în aer liber și prelungiți utilitatea acestuia în orele serii cu ajutorul captivantului iluminat de grădină Eva Solo. Explorați colecția noastră astăzi și lăsați strălucirea acestor lămpi să lumineze visele dvs. de grădină.