Tigaie Wok cu fundul plat MINERAL B 28 cm, oțel, de Buyer

Cod: DB561832
Marcă: de Buyer
529 lei –31 %
Tigaie Wok cu fundul plat MINERAL B 28 cm, oțel, de Buyer
529 lei –31 % 365 lei
În stoc (9 buc.)

Tigaia WOK de la De Buyer cu un diametru de 32 cm este fabricată din fier de înaltă calitate, care conduce excelent căldura și face ca prepararea mâncării să fie rapidă și economică. Tigaia are o nuanță negru-albastru, care se datorează tratamentului de suprafață numit oxidare a fierului, care protejează tigaia împotriva coroziunii.

Forma tradițională a tigăii permite prepararea rapidă a alimentelor, păstrând în același timp un maxim de vitamine și beneficii pentru sănătate. Un alt mare avantaj este suprafața antiaderentă, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie decât de foarte puțin ulei.

Ocel_banner_CZ

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DESCRIERE

Tigaia WOK de la producătorul francez De Buyer are un diametru de 32 cm și un mâner lung și curbat în stil francez pentru o manevrare ușoară și practică. Tigaia wok are o formă rotundă tradițională, dar și un fund plat, astfel încât puteți folosi tigaia wok pe toate tipurile de aragazuri, inclusiv pe cele populare cu inducție. Această formă tradițională de tigaie permite o gătire rapidă, păstrând în același timp maximum de vitamine și beneficii pentru sănătate. Un alt mare avantaj este suprafața antiaderentă, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie decât de foarte puțin ulei.

Acest wok tigaie este fabricat din fier de înaltă calitate, care conduce perfect căldura și face ca prepararea alimentelor să fie rapidă și economică. Tigaia are o nuanță negru-albastru, care se datorează tratamentului de suprafață numit oxidare a fierului, care protejează tigaia împotriva coroziunii. Tigaia WOK DeBuyer are o conductivitate termică excelentă, este robustă și are o durată de viață foarte lungă. Nu este posibilă spălarea în mașina de spălat vase, iar tigaia necesită o îngrijire specială pentru a-și păstra proprietățile unice. Folosiți tigaia numai pe un aragaz care să corespundă diametrului fundului tigăii. Și înainte de a o folosi pentru prima dată, citiți instrucțiunile și sfaturile practice din această descriere pentru a învăța cum să aveți grijă de tigaie în mod corespunzător.

SPECIFICAȚII

Diametru: 32 cm

Diametrul fundului: 10 cm

Înălțime: 10 cm

Lungime: 60,5 cm (inclusiv mânerul)

Grosimea peretelui: 2 mm

Greutate: 2 kg

Material: fier

Culoare: albastru-negru

Garanție: 2 ani

Țara de fabricație: Franța

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

plus

Tigaia este fabricată din fier de înaltă calitate, care conduce excelent căldura.

Suprafața tăvii este oxidată, ceea ce previne coroziunea.

Pregătirea meselor este rapidă și sănătoasă.

Posibilitatea utilizării la temperaturi ridicate permite o gătire rapidă și, astfel, conservarea vitaminelor și a substanțelor sănătoase din alimente.

În plus față de mânerul ergonomic pentru o manevrare ușoară, tigaia are un mâner practic.

minus

Tigaia WOK este foarte grea, dar acest lucru este echilibrat de calitatea materialului folosit.

Tigaia necesită o îngrijire specială pentru a-și păstra proprietățile excelente.

SFATURI PRACTICE

Potrivit pentru aragazuri pe gaz, electrice, ceramice și cu inducție

Potrivit pentru cuptor: NU

Se poate spăla în mașina de spălat vase: NU

Pentru aragazurile electrice, vă recomandăm să setați cadranul de temperatură la un nivel mai ridicat și apoi să îl coborâți la un nivel care să mențină doar temperatura selectată atunci când este atins tipul de încălzire (temperatura) dorit. Diametrul fundului cratiței trebuie să fie egal cu diametrul ochiului de aragaz.

Pentru aragazurile cu gaz, este o idee bună să folosiți un ochi cu diametrul corespunzător, care poate fi ușor (cu 2 cm) mai mic decât diametrul fundului cratiței sau să folosiți un difuzor de flacără.

Alegerea adecvată a diametrului cratiței și a diametrului plitei este avantajoasă și din motive energetice (economie de energie). Din cauza numărului mare de tipuri de surse de căldură, acesta este doar un sfat și nu un ghid exact.

CURĂȚARE ȘI DEPOZITARE

Spălați tigaia în apă caldă cu un burete. Nu lăsați tigaia înmuiată. Dacă mâncarea se lipește de tigaie, folosiți un burete. Nu folosiți detergenți. A nu se introduce în mașina de spălat vase. Pentru a preveni oxidarea, frecați-o întotdeauna cu puțin ulei de gătit și uscați-o cu o cârpă absorbantă.

DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat. Nu folosiți detergenți și nu puneți în mașina de spălat vase. Potrivit pentru toate sursele de căldură, inclusiv pentru inducție (la inducție numai cu atașament)

USE

Preîncălziți folosind o cantitate mică de grăsime.

ÎNGRIJIRE

Se toarnă apă în tigaie și se fierbe până când se eliberează orice murdărie din timpul gătitului, se clătește cu apă caldă și se șterge, ungându-se cu o cantitate mică de ulei.

Tigaie din oțel și inducție:

Oțelul (fierul) este un conductor de căldură foarte reactiv și, prin urmare, capacitatea sa de încălzire prin inducție este excepțională. Prin urmare, vă rugăm să respectați următoarele instrucțiuni privind aragazul cu inducție:

  • nu utilizați puterea maximă. Chiar și puterea mai mică pe inducție este suficientă pentru o prăjire excelentă.
  • nu utilizați funcția booster (pornire rapidă a încălzirii)
  • nu supraîncălziți tigaia dacă este goală

Parametri suplimentari

Categorie: Wok-uri
Greutate: 2.1 kg
Material: Oțel
Dimensiune: 32 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie WOK
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: