Eva Solo Nordic kitchen

Eva Solo
Eva Solo
Nordic Kitchen
Lux discret în bucătăria dvs.
Întruchiparea esenței designului scandinav calitativ
Cum să obțineți armonie în design? Prin adaptarea accesoriilor și a ustensilelor utilizate frecvent. Pentru că acestea creează atmosfera de acasă. La acest lucru s-au gândit designerii Eva Solo atunci când au creat colecția Nordic Kitchen, care a devenit rapid cea mai populară gamă a acestui brand. Ce o face atât de specială? Se găsesc puține colecții atât de ample. Cu Nordic Kitchen, puteți ușor obține un aspect uniform spectaculos în bucătăria dvs. prin asortarea veselei (farfurii, cești), a ustensilelor pentru prepararea mâncării (oale, cuțite, tăblițe de tăiat), precum și a aparatelor pentru prepararea ceaiului și a cafelei. Această colecție întruchipează cu adevărat esența designului scandinav calitativ:

iconiță
Atemporal
Minimalismul elegant nu se supune tendințelor. În plus, este ușor de combinat cu alte piese mai deosebite.
iconiță
Practic
Farfuriile și bolurile negre pot fi spălate în mașina de spălat vase și pot fi încălzite în cuptorul cu microunde sau în cuptorul convențional.
iconiță
Lux discret
Finisajul mat și lemnul de stejar îi conferă un aspect și o senzație premium și sunt foarte plăcute la atingere. Luxul se exprimă prin calitatea materialelor și a manoperei.

Eva Solo

Totul pentru dimineața dvs. frumoasă

Gama Nordic Kitchen nu uită de electrocasnicele și obiectele care stau de obicei pe tejghea sau masă și care fac parte din designul casei noastre. Precum fierbătoarele sau termosurile.

Iubitorii de cafea vor fi încântați de designul premiat al termosului / presei franceze. Cu o strângere ușoară, puteți prepara 1 litru de cafea care va rămâne caldă timp de câteva ore.

Oale și tigăi elegante

Vă plac tigăile și oalele din fontă, dar nu sunteți culturist? Fierul forjat are proprietăți excelente, dar este greu. Oalele din seria Nordic kitchen arată ca cele din fontă, dar sunt fabricate din aluminiu ușor. Și nu vă vor dezamăgi nici în ceea ce privește performanța!

Puteți alege fie stilul îndrăzneț "all black" al întregii game, fie o combinație "mix & match" cu variantele din oțel inoxidabil.

Bloc titlu cu imagine DREAPTA

Negrul nu trebuie să fie greu
iconiță
Aspect de fontă
Oalele și tigăile Nordic Kitchen arată ca fiind din fontă neagră și grea, dar sunt fabricate din aluminiu ușor. Cu caracteristici de mare performanță.
iconiță
Conductibilitate termică excelentă
Stratul interior din aluminiu asigură o distribuție rapidă și uniformă a căldurii, iar vasul este ușor de manevrat. Baza magnetică garantează stabilitatea și este potrivită pentru toate tipurile de surse de căldură, inclusiv pentru inducție.
Imagine
iconiță
Non-aderență
Patru straturi de acoperire patentată calitativă Slip-Let® garantează o suprafață non-aderentă și siguranță pentru sănătate. Suprafața nu conține PFOA și PTFE și este foarte ușor de întreținut. Vă recomandăm să o curățați ușor sub apă și să o uscați cu o cârpă.
iconiță
Mix & match
Construiți-vă propriul set. Combinați "aspectul de fontă" cu cel tradițional din oțel inoxidabil. Ambele variante au aceleași caracteristici și mânere din stejar natural, plăcut la atingere.
62 articole în total
Cană de ceai NORDIC KITCHEN 400 ml, negru, gresie, Eva Solo
74 lei –6 %
69 lei
ES502788
Ceainic NORDIC KITCHEN 1 l, negru, Eva Solo
247 lei –12 %
215 lei
ES502755
Oală NORDIC KITCHEN 26 cm, cu capac, fontă, Eva Solo
940 lei –6 %
876 lei
ES280260
Ceainic electric NORDIC KITCHEN 1,5 l, negru, Eva Solo
742 lei –8 %
679 lei
ES502741
Ceainic electric NORDIC KITCHEN 1,5 l, Eva Solo
742 lei –6 %
691 lei
ES502740
Cuțit de bucătar NORDIC KITCHEN 20 cm, Eva Solo
1 286 lei –6 %
1 198 lei
ES515403
Oală NORDIC KITCHEN 4l, 20 cm, oțel inoxidabil, Eva Solo
692 lei –6 %
645 lei
ES281240
Tavă de servire NORDIC KITCHEN 35 cm, Eva Solo
499 lei –11 %
440 lei
ES520416
Cuțit Santoku NORDIC KITCHEN 18 cm, Eva Solo
1 138 lei –6 %
1 060 lei
ES515402
Tocător NORDIC KITCHEN 26 x 38 cm, maro, lemn, Eva Solo
396 lei –11 %
352 lei
ES520411
Capac pentru oală NORDIC KITCHEN 24 cm, 4,5 l, Eva Solo
791 lei –6 %
737 lei
ES280245
Cană NORDIC KITCHEN 300 ml, negru, gresie, Eva Solo
69 lei –7 %
64 lei
ES502790
Cuțit pentru pâine NORDIC KITCHEN 24 cm, Eva Solo
940 lei –6 %
876 lei
ES515404
Sus
Produsele următoare

Descoperă frumusețea colecției Eva Solo Nordic Kitchen. Îmbunătățește-ți bucătăria cu produsele elegante și funcționale din gama Eva Solo Nordic Kitchen. Această colecție îmbină estetica scandinavă atemporală cu o funcționalitate excepțională. De la vase de gătit și ustensile de bucătărie până la veselă și soluții de depozitare, Eva Solo Nordic Kitchen oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a crea o bucătărie stilată și eficientă.

Experimentează calitatea superioară și durabilitatea. Fabricate din materiale de înaltă calitate, produsele din colecția Eva Solo Nordic Kitchen asigură performanță de durată. Oțelul inoxidabil durabil, mânerele robuste din stejar și materialele rezistente la căldură garantează fiabilitate și durabilitate în bucătărie. Indiferent dacă sotezi, coceși sau servești, aceste produse vor depăși așteptările tale.

Design funcțional și atent gândit. Gama Eva Solo Nordic Kitchen este concepută cu funcționalitatea în minte. Fiecare produs este gândit cu atenție pentru a-ți face experiențele de gătit și servire mai plăcute. Mânerele ergonomice oferă o prindere confortabilă, iar caracteristicile practice, precum bețișoarele pentru turnare ușoară și marcajele pentru măsurare, simplifică sarcinile culinare. Experimentează gătitul și servirea fără efort cu designul inteligent și practic al Eva Solo Nordic Kitchen.

Creează o bucătărie coordonată și stilată. Cu designul său simplu și minimalist, colecția Eva Solo Nordic Kitchen adaugă un strop de eleganță oricărei bucătării. Limbajul coeziv al designului îți permite să creezi o decorare bucătărie coordonată și stilată. Mixează și asortează produsele pentru a-ți potrivi stilul personal și pentru a crea o atmosferă armonioasă. Ridică-ți spațiul culinar la un nivel superior cu farmecul modern și sofisticat al Eva Solo Nordic Kitchen.

Achiziționează astăzi colecția Eva Solo Nordic Kitchen. Îmbunătățește-ți bucătăria cu cele mai bune produse din gama Eva Solo Nordic Kitchen. Explorează gama largă de vase de gătit, ustensile de bucătărie și accesorii care combină calitatea superioară, designul funcțional și estetica atemporală. Indiferent dacă ești bucătar profesionist sau pasionat de gătit acasă, Eva Solo Nordic Kitchen te va inspira să creezi capodopere culinare. Achiziționează acum și transformă-ți bucătăria într-un loc de stil și funcționalitate.