Espressor cu pârghie KitchenAid

4 articole în total
Aparat de cafea semiautomat ARTISAN 5KES6503EMS, gri-argintiu, KitchenAid KA5KES6503EMS
Mașină de cafea semiautomată ARTISAN 5KES6503EER, roșu regal, KitchenAid KA5KES6503EER
Mașină de cafea semiautomată ARTISAN 5KES6503EBK , fontă neagră, KitchenAid KA5KES6503EBK
Aparat de cafea semiautomat ARTISAN 5KES6503ESX, din oțel inoxidabil, KitchenAid KA5KES6503ESX

Elevați-vă experiența cu cafea cu espressoarele cu pârghie KitchenAid!

Înclinați-vă către arta preparării cafelei cu gama deosebită de espressoare cu pârghie KitchenAid. Concepute pentru a redefine ritualul dvs. zilnic al cafelei, aceste mașini îmbină meșteșugul și tehnologia, oferind o ceașcă de perfecțiune la fiecare preparare.

Experimentați controlul absolut pe măsură ce acționați pârghia pentru a extrage un espresso bogat și aromatic. Realizate cu precizie, espressoarele cu pârghie KitchenAid vă permit să reglați fiecare aspect al procesului de preparare, de la presiune și fluxul de apă până la timpul de extracție, asigurând o experiență personalizată și excepțională a cafelei.

Imersați-vă în lumea preparării manuale a cafelei, unde fiecare tracțiune a pârghiei este o simfonie a gustului. Fie că sunteți un barista experimentat sau un pasionat al cafelei la domiciliu, espressoarele cu pârghie KitchenAid oferă instrumentele necesare pentru a experimenta și a crea o cafea care se potrivește preferințelor unice de gust ale fiecăruia.

Concepute să fie atât funcționale, cât și atrăgătoare din punct de vedere vizual, aceste mașini adaugă o notă elegantă blatului bucătăriei dvs. Cu designul lor elegant și materialele de înaltă calitate, sunt o piesă de declarație care completează orice interior, în timp ce livrează rezultate de calibru profesional.

Explorați o gamă de caracteristici, inclusiv capacitățile de preinfuzie, controlul temperaturii PID și setările personalizabile ale presiunii. Cu Espressoarele cu pârghie KitchenAid, nu doar preparați cafea; creați o experiență care să sărbătorească arta preparării cafelei.

Dezvăluiți-vă barista interior și bucurați-vă de călătoria de a crea cafea cu espressoarele cu pârghie KitchenAid. Explorați colecția noastră astăzi și faceți primul pas către prepararea perfecțiunii în confortul propriei case. Ridicați-vă diminețile, trăgând de pârghie în fiecare zi.