Set Pahar pentru bere BEER CLASSICS TASTING KIT, 4 bucSpiegelau

Cod: SP4991695
Marcă: Spiegelau
181 lei –20 %
Set Pahar pentru bere BEER CLASSICS TASTING KIT, 4 bucSpiegelau
181 lei –20 % 143 lei
În stoc (5 buc.)

Kitul de degustare Beer Classics/Craft Beer, Spiegelau conține:

1x pahar de bere Tulip Beer Classics, Spiegelau

1x pahar de bere IPA Craft Beer, Spiegel

1x pahar de bere Lager Beer Classics, Spiegelau

1x pahar de bere Hefeweizen Beer Classics, Spiegelau

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Kitul de degustare - Setul de degustare a Berii Clasice/Berii Artizanale, Spiegelau este echipamentul de bază perfect pentru barul dvs. de acasă.

Setul include 4 pahare pentru diferite stiluri de bere, 3 pahare din seria Beer Classics și 1 pahar din seria Craft Beer. Vă puteți bucura din plin de specialități unice de bere.

 • 1x pahar de bere Tulip Beer Classics
 • 1x pahar de bere IPA Craft Beers
 • 1x pahar de bere Lager Beer Classics
 • 1x pahar de bere Hefeweizen Beer Classics
 • Sticlă de cristal transparentă
 • Rezistență crescută la spargere
 • 100% sigur pentru mașina de spălat vase
 • Ecologic
 • Foarte potrivit pe post de cadou

Seria Spiegelau Beer Classics oferă patru pahare de bere diferite care face caracteristicile diferitelor stiluri de bere să iasă în evidență: paharul în formă de lalea cu picior, paharul pentru bere lager, paharul pentru bere de grâu și paharul pentru bere în stil pilsner. Seria oferă, de asemenea, un pahar de Samuel Adams Boston Lager. Nu numai designul unic, ci și calitatea superioară a paharelor sunt un lucru de la sine înțeles. Colecția Beer Classics combină funcționalitatea și estetica și concurează pe bună dreptate cu paharele de bere incomode și greoaie.

Paharele inovatoare Spiegelau pentru bere artizanală (Craft Beer ) au fost aprobate de degustători experți din rândul maeștrilor berari și al profesioniștilor din industrie. Concentrându-se pe maximizarea plăcerii berii, membrii atelierului de testare au încercat să găsească cea mai potrivită formă de pahar pentru 4 stiluri de bere: IPA (India Pale Ale), Witbier (bere de grâu), Stout (bere închisă la culoare) și BA (Barrel Aged). Seria de pahare moderne, funcționale, unice, realizate în spiritul tradiției bavareze de sticlărie manuală, include și un pahar pentru berile artizanale de tip pilsner.

Paharele Spiegelau Craft Beer au câștigat mai multe premii importante pentru designul lor funcțional și inovator: International Design Excellence Awards ´15, Red Dot Award 2015 și German Design Award Special 2016.

Paharelede bere Spiegelau , care evidențiază caracteristicile stilurilor individuale de bere, au fost dezvoltate pe modelul paharelor cu forme specifice în funcție de soiurile individuale de vin.

Cu atât de multe microberării și beri artizanale populare în zilele noastre, ar fi păcat să pierdem din vedere diferențele de gust și arome, precum și caracteristicile vizuale ale berilor individuale. Într-un pahar ales necorespunzător, chiar și berile excepționale pot părea plictisitoare și mediocre, caracterul lor răcoritor și textura lor specifică este suprimată și își pierd curând spuma.

Spuneți adio sticlei incomode. O bere bună merită un pahar ușor, elegant și cu stil! Fie că este vorba de o bere rapidă după serviciu cu prietenii sau că sunteți un cunoscător profesionist al berii, paharul potrivit va face fiecare înghițitură mai delicioasă.

 • Bordura tăiată cu laser pentru o impresie clară și curată la fiecare înghițitură
 • Marginea larg deschisă vă permite să percepeți toate aromele berii
 • O plăcere care combină armonios dulceața și aciditatea în gură
 • Forma subțire și curbată a corpului de sticlă intensifică aroma de hamei
 • Pereți subțiri pentru a păstra berea la temperatura potrivită pentru mai mult timp

Marca germană Spiegelau , cu aproape 500 de ani de tradiție în domeniul cristalului, oferă o gamă largă de pahare de vin, pahare de degustare, pahare speciale pentru anumite tipuri de băuturi spirtoase sau pahare pentru băuturi răcoritoare pentru uz zilnic. Cu toate acestea, este cunoscut în special pentru paharele sale unice de bere. Sortimentul include, de asemenea, o gamă de carafe, ulcioare și decantoare.

Calitatea de primă clasă a ochelarilor Spiegelau este garantată de o combinație de procese de producție și know-how tehnic. Ochelarii sunt, de asemenea, extrem de rezistenți: un laborator independent garantează că, chiar și după 1 .500 de cicluri în mașina de spălat vase , aceștia rămân fără zgârieturi și deteriorări și nu își pierd strălucirea.

În spatele duratei lungi de viață și a rezistenței la spargere a paharelor se află în mare parte așa-numitul proces Platinum Glass. În timpul procesului de producție, sticla topită este trecută prin tuburi placate pentru a elimina orice impurități și neregularități. Rezultatul acestei tehnologii relativ costisitoare este o sticlă care combină în mod remarcabil eleganța, funcționalitatea și durabilitatea.

Toate paharele Spiegelau sunt fabricate din cristal fără plumb , cu o compoziție specială care garantează o durabilitate îndelungată, rezistență la spălarea în mașina de spălat vase și la spargere și, de asemenea, o mai mare strălucire decât paharele fabricate din variante de sticlă mai ieftine.

Parametri suplimentari

Categorie: Pahare bere
Greutate: 1.1 kg
Material: Sticlă
Tip produs: Set pahare
Seria: Spiegelau Beer Classics
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: