Decantor de vin RED & WHITE 1 l, Spiegelau

Cod: SP8920188
Marcă: Spiegelau
569 lei –15 %
Decantor de vin RED & WHITE 1 l, Spiegelau
569 lei –15 % 479 lei
În stoc (13 buc.)

Decantorul Red & White de la sticlăria bavareză Spiegelau, cu o tradiție de aproape 500 de ani, este o combinație de măiestrie și design inovator și modern. Pereții subțiri suflați din cristal transparent sunt conturați într-un mod inconfundabil.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Decantorul Red & White de la sticlăria bavareză Spiegelau, cu o tradiție de aproape 500 de ani, este o combinație de măiestrie și design inovator și modern. Pereții subțiri suflați din cristal transparent sunt conturați într-un mod inconfundabil.

Corpul decantorului are o bază largă, plată și stabilă, dar partea inferioară este goală în interior. Acest lucru permite vinului să se așeze confortabil în interiorul decantorului pe o suprafață mai mare și să se oxigeneze, să exhaleze și să elibereze întregul spectru de arome. Turnați în decantor vin doar pentru a evidenția contrastul cu sticla din interiorul decantorului. De asemenea, fundul convex vă permite să prindeți vinul cu stil și să îl turnați în mod impresionant din decantor în pahare. Gâtul subțire al decantorului, cu marginea sa care se lărgește, este învelit în mod seducător cu o fâșie subțire de sticlă, iar când îl atingeți aveți o senzație tactilă intensă. Bucuria vinului pentru toate simțurile.

 • Decantor/carafă de vin 1000 ml
 • Designul sofisticat lasă să transpară frumusețea sticlei și a vinului
 • Corp lat, stabil, cu fundul gol
 • Gât subțire cu decor sculptural în spirală
 • Margine extensibilă pentru a turna/ vărsa ușor
 • Potrivit pentru vinuri roșii și albe
 • Poate fi folosit și ca o carafă elegantă pentru apă și alte băuturi
 • Sticlă de cristal transparentă
 • Rezistență crescută la spargere
 • 100% sigur pentru mașina de spălat vase
 • Ecologic

Vă rugăm să rețineți: Pentru cele mai bune rezultate de decantare, nu turnați mai mult de 500 ml de vin în recipient!

Procesul de decantare presupune transferul vinului dintr-un recipient, respectiv sticla originală, într-un alt recipient, respectiv un decantor sau o carafă. Decantarea poate fi efectuată nu numai pentru vinurile roșii, ci și pentru cele albe . În ciuda opiniei conform căreia decantarea este potrivită doar pentru vinurile roșii mature, care se caracterizează de obicei prin sedimente pe fundul sticlei, este importantă și pentru vinurile tinere - pentru așa-numita inhalare.

Decantarea pune vinul în contact mai mare cu oxigenul, ceea ce scoate în evidență straturile de gust și aromele individuale și face ca vinul să fie mai delicat. În decantor, vinul își va evidenția frumos caracteristicile vizuale, iar dumneavoastră vă veți bucura de el cu toate simțurile. Decantați vinul cu aproximativ 15 minute înainte de servire.

Spiegelau Glassworks oferă o mare varietate de carafe, ulcioare și decantoare. Iubitorii de design sobru și curat, experimentatorii în căutarea unor piese îndrăznețe și inedite și tradiționaliștii care apreciază clasicii, amprenta lucrului manual și a măiestriei vor găsi ceva pe placul lor.

Marca germană Spiegelau , cu aproape 500 de ani de tradiție în domeniul cristalului, oferă o gamă largă de pahare de vin, pahare de degustare, pahare speciale pentru anumite tipuri de băuturi spirtoase sau pahare pentru băuturi răcoritoare pentru uz zilnic. Cu toate acestea, este cunoscut în special pentru paharele sale unice de bere. Sortimentul include, de asemenea, o gamă de carafe, ulcioare și decantoare.

Calitatea de primă clasă a ochelarilor Spiegelau este garantată de o combinație de procese de producție și know-how tehnic. Ochelarii sunt, de asemenea, extrem de rezistenți: un laborator independent garantează că, chiar și după 1 .500 de cicluri în mașina de spălat vase , aceștia rămân fără zgârieturi și deteriorări și nu își pierd strălucirea.

În spatele duratei lungi de viață și a rezistenței la spargere a paharelor se află în mare parte așa-numitul proces Platinum Glass. În timpul procesului de producție, sticla topită este trecută prin tuburi placate pentru a elimina orice impurități și neregularități. Rezultatul acestei tehnologii relativ costisitoare este o sticlă care combină în mod remarcabil eleganța, funcționalitatea și durabilitatea.

Toate paharele Spiegelau sunt fabricate din cristal fără plumb , cu o compoziție specială care garantează o durabilitate îndelungată, rezistență la spălarea în mașina de spălat vase și la spargere și, de asemenea, o mai mare strălucire decât paharele fabricate din variante de sticlă mai ieftine.

Parametri suplimentari

Categorie: Decantoare de vinuri
Greutate: 2.2 kg
Tip produs: Decantor
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: