Cuțite pentru filetat

20 articole în total
Cuțit pentru slănină PROFESSIONAL S", 13 cm, Zwilling
380 lei –27 %
275 lei
ZW31020131
Cuțit pentru slănină CLASSIC LINE 10 cm, WMF
138 lei –15 %
117 lei
WM1874536030
Cuțit CLASSIC 9 cm, Wüsthof
362 lei
WU406609
Cuțit pentru slănină GOURMET 10 cm, Zwilling
208 lei
ZW36110101
Cuțit CLASSIC 10 cm, Wüsthof
394 lei
WU406610
Cuțit pentru slănină IKON 9 cm, Wüsthof
746 lei
WU498609
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 10 cm, verde, Zwilling
50 lei –18 %
41 lei
ZW38094101
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 9 cm, galben, Zwilling
50 lei –6 %
47 lei
ZW38091081
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
58 lei –10 %
52 lei
ZW38601090
Cuțit pentru slănină ALPHA OAK 13 cm, maro, Güde
454 lei
GUDEE76413
Cuțit pentru slănină ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, maro, Güde GUDEV76410
Cuțit pentru slănină IKON 12 cm, Wüsthof
835 lei
WU498612
Cuțit CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
467 lei
WU408609
Cuțit pentru slănină TWIN GOURMET 10 cm, Zwilling
138 lei –12 %
121 lei
ZW31620100
Cuțit pentru slănină TWIN CHEF 2 10 cm, Zwilling
143 lei –13 %
123 lei
ZW34910101
Cuțit pentru slănină DELTA GRENADILL 10 cm, maro, Güde
515 lei
GUDED76410
Cuțit pentru slănină KAPPA 10 cm, argintiu, Güde
395 lei
GUDE76410
Cuțit pentru slănină ALPHA POM 13 cm, negru, Güde
336 lei
GUDE176413
Cuțit pentru slănină ALPHA MIKARTA 10 cm, roșu, Güde
435 lei
GUDEM76410
Cuțit pentru slănină FOUR STAR 10 cm, Zwilling
287 lei –17 %
236 lei
ZW31070101

Cuțite de slănină - pentru a tăia cu ușurință bucățile de carne

Ce este un cuțit de lardare?

Cuțitul de slănină, numit și "cuțit de tăiat", este un cuțit subțire, neted, cu o calitate excelentă a tăierii și o lamă ascuțită de 17 cm. Acesta este cuțitul perfect pentru:

  • tranșarea cărnii roșii sau a cărnii de pasăre
  • tăierea fină a fileurilor crude sau gătite
  • tăierea feliilor cu o grosime uniformă
  • lardare

În Kulina, veți găsi cuțite profesionale de untură de la Zwilling, Wusthof sau WMF, fabricate din oțel inoxidabil durabil de înaltă calitate.

Cum se face untura?

Slănirea este o tehnică culinară folosită pentru prepararea bucăților mari de carne. Aceasta presupune introducerea unor fâșii lungi de grăsime în carne cu ajutorul unui cuțit special numitcuțit de untură . Datorită aterizării, pe măsură ce grăsimea se topește în timpul procesului de gătire, friptura sau coastele vor fi mai umede, mai moi și mai gustoase.

După ce ați tăiat dungile de grăsime, puneți untura în congelator înainte de a începe untura - dungile vor fi mai ușor de introdus în carne după ce s-au solidificat.

Cum să aveți grijă de cuțitul de lardare?

Cuțitele de bucătărie reprezintă o investiție importantă, așa că, dacă doriți ca cuțitul dvs. să reziste o veșnicie, asigurați-vă că urmați aceste reguli simple pentru curățarea și depozitarea cuțitelor:

  • cuțitele sunt adesea lavabile în mașina de spălat vase, dar vă recomandăm să curățați cuțitul manual, deoarece detergenții din mașina de spălat vase pot deteriora suprafața lamei de oțel
  • dacă un cuțit are un mâner din lemn, nu-l introduceți în mașina de spălat vase
  • pentru a preveni uscarea mânerelor din lemn, ungeți-le în mod regulat cu ulei de in sau ceară de albine
  • depozitați-vă separat cuțitul, astfel încât lamele să nu se tocească. Utilizați un bloc de cuțite sau o cutie pentru cuțite
  • ascuțiți cuțitul în mod regulat cu ajutorul unui ascuțitor de cuțite

Dacă pregătiți carne destul de des în bucătăria dumneavoastră, puteți verifica și selecția noastră de cuțite de dezosat și filetat.