Cuțite pentru filetat

19 articole în total
Cuțit pentru slănină 10 cm, Zwilling
390 lei
ZW38400101
Cuțit CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
467 lei
WU408609
Cuțit pentru slănină IKON 12 cm, Wüsthof
835 lei
WU498612
Cuțit pentru slănină IKON 9 cm, Wüsthof
781 lei
WU498609
Cuțit pentru slănină PROFESSIONAL S", 13 cm, Zwilling
380 lei
ZW31020131
Cuțit pentru slănină PROFESSIONAL "S 10 cm, Zwilling
327 lei
ZW31020101
Cuțit pentru slănină FOUR STAR 8 cm, Zwilling
287 lei
ZW31070081
Cuțit pentru slănină ALPHA OAK 13 cm, maro, Güde
465 lei
GUDEE76413
Cuțit CLASSIC 10 cm, Wüsthof
394 lei
WU406610
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 10 cm, Zwilling
58 lei
ZW38720100
Cuțit pentru slănină ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, maro, Güde GUDEV76410
Cuțit pentru slănină GOURMET 12 cm, Wüsthof
158 lei
WU1035048112
Cuțit pentru slănină DELTA GRENADILL 10 cm, maro, Güde
529 lei
GUDED76410
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 10 cm, turcoaz, Zwilling
53 lei
ZW38160100
Cuțit pentru slănină KAPPA 10 cm, argintiu, Güde
396 lei
GUDE76410
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
58 lei
ZW38601090
Cuțit pentru slănină TWIN GRIP 10 cm, verde, Zwilling
50 lei
ZW38094101
Cuțit pentru slănină CLASSIC LINE 10 cm, WMF
139 lei
WM1874536030
Cuțit CLASSIC 9 cm, Wüsthof
362 lei
WU406609

Cuțite de slănină - pentru a tăia cu ușurință bucățile de carne

Ce este un cuțit de lardare?

Cuțitul de slănină, numit și "cuțit de tăiat", este un cuțit subțire, neted, cu o calitate excelentă a tăierii și o lamă ascuțită de 17 cm. Acesta este cuțitul perfect pentru:

  • tranșarea cărnii roșii sau a cărnii de pasăre
  • tăierea fină a fileurilor crude sau gătite
  • tăierea feliilor cu o grosime uniformă
  • lardare

În Kulina, veți găsi cuțite profesionale de untură de la Zwilling, Wusthof sau WMF, fabricate din oțel inoxidabil durabil de înaltă calitate.

Cum se face untura?

Slănirea este o tehnică culinară folosită pentru prepararea bucăților mari de carne. Aceasta presupune introducerea unor fâșii lungi de grăsime în carne cu ajutorul unui cuțit special numitcuțit de untură . Datorită aterizării, pe măsură ce grăsimea se topește în timpul procesului de gătire, friptura sau coastele vor fi mai umede, mai moi și mai gustoase.

După ce ați tăiat dungile de grăsime, puneți untura în congelator înainte de a începe untura - dungile vor fi mai ușor de introdus în carne după ce s-au solidificat.

Cum să aveți grijă de cuțitul de lardare?

Cuțitele de bucătărie reprezintă o investiție importantă, așa că, dacă doriți ca cuțitul dvs. să reziste o veșnicie, asigurați-vă că urmați aceste reguli simple pentru curățarea și depozitarea cuțitelor:

  • cuțitele sunt adesea lavabile în mașina de spălat vase, dar vă recomandăm să curățați cuțitul manual, deoarece detergenții din mașina de spălat vase pot deteriora suprafața lamei de oțel
  • dacă un cuțit are un mâner din lemn, nu-l introduceți în mașina de spălat vase
  • pentru a preveni uscarea mânerelor din lemn, ungeți-le în mod regulat cu ulei de in sau ceară de albine
  • depozitați-vă separat cuțitul, astfel încât lamele să nu se tocească. Utilizați un bloc de cuțite sau o cutie pentru cuțite
  • ascuțiți cuțitul în mod regulat cu ajutorul unui ascuțitor de cuțite

Dacă pregătiți carne destul de des în bucătăria dumneavoastră, puteți verifica și selecția noastră de cuțite de dezosat și filetat.