Cratițe Eva Solo

10 articole în total
Cratiță 16 cm, cupru, Eva Solo
692 lei –25 %
516 lei
ES271012
Cratiță NORDIC KITCHEN 16 cm, cu capac, Eva Solo
495 lei –31 %
341 lei
ES280216
Cratiță WHITE LINE 1,1 l, Eva Solo
371 lei –25 %
276 lei
ES256611
Cratiță 1,8 l, 16 cm, antiaderent Eva Solo
470 lei –31 %
324 lei
ES212418
Cratiță WHITE LINE 16 cm, alb, Eva Solo
396 lei –29 %
278 lei
ES256618
Cratiță DURA LINE 1,8 l, 16 cm, Eva Solo
396 lei –25 %
294 lei
ES256318
Tigaie pentru sos oțel inoxidabil 1,3 l Eva Solo
371 lei –25 %
276 lei
ES202413

✓ Cratițe de calitate a mărcii Eva Solo
✓ Cratițe cu mâner din lemn Nordic Kitchen
Cratițe din oțel inoxidabil lustruit
✓ Marca daneză Eva Solo - soluții elegante și inteligente nu numai pentru bucătărie sau interior

În gama mărcii daneze premium Eva Solo veți găsi un număr mare de cratițe practice și elegante. Puteți alege, de exemplu, cratițe antiaderente de înaltă calitate cu mânere din lemn din colecția Nordic Kitchen sau cratițe din oțel inoxidabil lustruit.

Marca daneză Eva Solo este unul dintre cei mai importanți producători de veselă și diverse accesorii de interior și exterior în stil scandinav. Acesta se caracterizează nu numai prin liniile sale curate, ci și prin ideile sale inovatoare și inteligente. Marca se mândrește cu un design simplu, dar elegant. A câștigat numeroase premii prestigioase de-a lungul timpului.

Bun venit în lumea excepțională a cratițelor Eva Solo! Îmbunătățiți-vă experiențele culinare cu colecția noastră excepțională de cratițe de înaltă calitate și inovatoare. Realizate cu perfecțiune, aceste cratițe îmbină cu ușurință funcționalitatea cu farmecul estetic, transformându-le în alegerea perfectă pentru cei care apreciază atât precizia culinară, cât și designul elegant.

Cratițele Eva Solo sunt proiectate să fie tovarăși versatili în bucătăria dvs., gata să ofere rezultate culinare excepționale. De la tocanitele gătite încet la fripturile delicioase, cratițele noastre sunt proiectate pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii și o reținere excelentă a acesteia, asigurând că preparatele dvs. sunt gătite la perfecțiune de fiecare dată.

Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau un pasionat de gătit acasă, cratițele noastre oferă o experiență culinară ideală. Detaliile atent gândite ale designului, mânerele ergonomice și caracteristicile prietenoase pentru utilizator fac din aceste cratițe o bucurie de utilizat. Aspectul lor elegant le face, de asemenea, o adiție uimitoare pentru masa dvs., permițându-vă să treceți cu ușurință de la gătit la servire.

Realizate din materiale premium, cratițele Eva Solo sunt construite pentru a rezista în timp. Construcția lor durabilă asigură că pot rezista rigorilor utilizării regulate, menținându-și frumusețea și performanța de-a lungul timpului. Materialele de înaltă calitate le fac potrivite pentru diverse suprafețe de gătit, inclusiv pentru inducție.

Gătitul este o artă, iar cratițele Eva Solo sunt instrumentele dvs. de încredere pentru capodopere culinare. Descoperiți bucuria gătitului cu precizie, stil și durabilitate - toate cuprinse în colecția noastră exquisită de cratițe. Alegeți Eva Solo și lăsați creativitatea dvs. culinară să prospere!