Cratițe De Buyer

13 articole în total
Cratiță MILADY 20 cm, de Buyer
702 lei
DB341020
Cratiță ALCHIMY 20 cm, 2,5 l, oțel inoxidabil, de Buyer
890 lei –20 %
707 lei
DB360120
Cratiță INOCUIVRE 12 cm, cupru, de Buyer
1 179 lei –29 %
835 lei
DB646012
Cratiță AFFINITY 16 cm, de Buyer
859 lei –27 %
623 lei
DB370616
Cratiță AFFINITY 18 cm, de Buyer
973 lei –27 %
703 lei
DB370618
Cratiță ALCHIMY, 18 cm, 2 l, oțel inoxidabil, de Buyer
821 lei –20 %
650 lei
DB360118

✓ Selecție largă de cratițe premium de la marca de Buyer
Renumitele cratițe din cupru profesionale Inocuivre
✓ Cratițe din oțel inoxidabil lustruit
✓ Brandul francez de Buyer - ustensile gastronomice pentru bucătăriile de acasă și cele profesionale

Marca franceză premium de Buyer oferă o gamă largă de cratițe. Aici veți găsi atât cratițe de calitate clasică din oțel inoxidabil lustruit, cât și cratițele din cupru Inocuivre, renumite printre profesioniști. Cuprul nu este doar elegant, ci și conduce perfect căldura. Cratițele au mânere din oțel inoxidabil sau din fontă.

Marca franceză de Buyer produce ustensile gastronomice de calitate superioară. În proiectarea și fabricarea lor, compania nu se concentrează doar pe tradiție, ci și pe inovație și materiale moderne. Producția este parțial realizată manual, iar produsele sunt exportate în peste 95 de țări din întreaga lume. Gama sa include o selecție largă de produse de bucătărie practice și atemporale, atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional.

Bun venit în categoria cratițelor De Buyer! Aici vei găsi o gamă variată de cratițe deosebite, care îți vor îmbunătăți experiența de gătit. Cratițele De Buyer sunt meticulos lucrate din materiale de înaltă calitate, asigurând rezultate excelente în bucătăria ta.

Cratițele noastre oferă o distribuție uniformă a căldurii, permițând gătirea precisă și controlată a mâncărurilor tale preferate. Utilizarea materialelor de calitate superioară garantează durabilitatea și longevitatea, transformându-le în parteneri de încredere în aventurile tale culinare.

Fie că gătești sosuri rafinate, legume sau prepari supe hrănitoare - cratițele De Buyer asigură rezultate excepționale. Mânerele ergonomice și construcția bine echilibrată facilitează utilizarea și turnarea ușoară, sporind astfel eficiența în bucătărie.

Cratițele De Buyer au fost concepute atât pentru bucătarii profesioniști, cât și pentru pasionații gătitului acasă. Proprietățile lor de reținere excelentă a căldurii economisesc energie și timp, păstrând totodată gustul natural și valoarea nutritivă a preparatelor.

Bucură-te de plăcerea gătitului cu cratițele De Buyer și descoperă potențialul lor culinar. Alege din diferite dimensiuni și stiluri pentru a găsi cea mai potrivită opțiune pentru nevoile tale. Ridică-ți abilitățile culinare și pregătește mâncăruri delicioase care să încânte familia și prietenii.

Îmbunătățește calitatea și eficiența gătitului tău cu cratițele De Buyer. Comandă-ți cratița acum și descoperă bucuria de a găti cu cele mai bune produse disponibile pe piață. Indiferent dacă ești bucătar amator sau șef de bucătărie profesionist, cratițele noastre devin loiali ajutoare în bucătăria ta.