Crăticioară WOLL

98 articole în total
Oală sub presiune DIAMOND ACTIVE LITE 28 cm, pentru inducție, WOLL
1 068 lei
WL128DALI
Tigaie Wok TITANIUM NOWO 36 cm, pentru inducție, WOLL
756 lei –20 %
601 lei
WL1136IL
Grătar TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, pentru inducție, mâner detașabil, WOLL WL16281IL
Wok TITANIUM NOWO 32 cm, pentru inducție, titan, WOLL
666 lei
WL11321IL
Tigaie pentru grătar TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, mâner detașabil, WOLL WL16281N
Tigaie pentru grătar DIAMOND LITE 28 x 28 cm, titan, WOLL
493 lei –5 %
464 lei
WL6281DPS
Tigaie wok DIAMOND LITE 26 cm, pentru inducție, titan, WOLL
450 lei
WL1026DPI
Wok TITANIUM NOWO 32 cm, pentru inducție, WOLL
717 lei
WL1132IL
Sus
Produsele următoare

Ridicați-vă în slăvi măiestria culinară cu colecția noastră exclusivă de cratițe WOLL. Aceste produse esențiale de bucătărie realizate cu meticulozitate sunt concepute pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, ceea ce le face un accesoriu indispensabil pentru repertoriul dvs. culinar.

Cratițele WOLL sunt proiectate pentru a oferi o distribuție uniformă a căldurii, asigurându-se că sosurile, sosurile și supele dvs. sunt pregătite la perfecție. Spuneți adio mâncărurilor gătite neuniform, deoarece aceste cratițe garantează rezultate consistente de fiecare dată când gătiți.

Suprafața antiaderentă a cratițelor WOLL face ca gătitul și curățarea să fie floare la ureche. Puteți crea fără efort feluri de mâncare gourmet fără să vă faceți griji că alimentele se lipesc de cratiță, iar curățarea este rapidă și ușoară, economisind timp prețios în bucătărie.

Versatile și adaptabile, cratițele WOLL sunt compatibile cu diverse aragazuri, inclusiv cu cele pe gaz, electrice și cu inducție. Indiferent de preferințele dvs. de gătit și de configurația bucătăriei, aceste cratițe se integrează perfect în rutina dvs. culinară.

Durabilitatea este un semn distinctiv al ustensilelor de gătit WOLL, iar cratițele lor nu fac excepție. Aceste cratițe sunt construite pentru a rezista la temperaturi ridicate și la utilizare frecventă, asigurându-se că rămân un companion de încredere în bucătărie pentru mulți ani de acum încolo.

Cu o gamă largă de dimensiuni și stiluri disponibile în colecția de cratițe WOLL, puteți găsi cratița perfectă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de gătit. Fie că pregătiți o porție mică de hollandaise sau o tocană consistentă pentru familie, cratițele WOLL vă acoperă.

Îmbunătățiți-vă bucătăria cu cratițele WOLL astăzi și experimentați bucuria de a găti cu precizie și încredere. Calitatea, versatilitatea și durabilitatea lor le fac o parte indispensabilă a oricărei bucătării. Nu așteptați - începeți să creați capodopere culinare cu cratițele WOLL acum.