Coș de gunoi Brabantia

Imagine
Coșuri de gunoi
Brabantia
Nimeni nu le pune la colț
Alegeți un coș de gunoi
Chiar și un coș de gunoi poate radia ca o stea
Accesoriile sunt acelea care dau personalitate unei case. Iar brandul Brabantia face ca cele mai obișnuite obiecte, cum ar fi coșurile de gunoi, să fie atât de extraordinare încât nu veți dori să le ascundeți într-un colț.


iconiță
Calitate
Companie olandeză
cu o istorie de peste 100 de ani.
iconiță
Comoditate
Compartimente interioare pentru separarea deșeurilor. Baza stabilă și antiderapantă. Deschidere silențioasă. Saci de gunoi interiori, practici.
Imagine
iconiță
Design
Articole utilitare
ca pietre prețioase ale interiorului.
iconiță
Sustenabilitate
Brabantia nu doar că vă ajută să sortați deșeurile. Aceasta dorește să atingă o circularitate de 100 % până în 2035. Acest lucru înseamnă 100 % materiale sigure, 100 % ape reziduale Clean, 100 % energie regenerabilă, 100 % deșeuri de producție reciclate, 100 % materiale reciclate și 100 % produse reciclabile.

Brabantia 5 l

5 L

Mica frumusețe emblematică NewIcon pentru baia sau biroul dvs. Cu sistem de deschidere cu pedală, închidere silențioasă și o etanșare perfectă ce împiedică scurgerea mirosurilor.

Arată

Brabantia 20 l

20 L

Un clasic din toate punctele de vedere - cea mai populară mărime, cea mai versatilă formă. Coșul de gunoi rotund, de calitate superioară, va fi o piesă emblematică în bucătăria sau biroul dvs.

Arată

Brabantia 36 l

36 L

Ar fi păcat să ascundeți designul premiat de coșuri de gunoi al seriei Bo. Design funcțional, sistem de deschidere a capacului cu atingere moale și posibilitatea de a alege compartimente separate pentru sortarea deșeurilor.

Arată

Brabantia 60 l

60 L

Populara serie Bo este disponibilă în ambele dimensiuni, fie pe picioare elegante, fie pe podea, cu sistem tradițional cu pedală.

Arată

108 articole în total
Coș de gunoi sensibil la atingere TOUCH BIN 36 l, șampanie, Brabantia BRAB304583
Coș de gunoi cu capac sensibil la atingere BO, 36 l, platină, Brabantia BRAB315787
Coș de gunoi cu capac sensibil la atingere BO 11 + 23 l, platină, Brabantia BRAB316142
Coș cu pedală NEWICON, 20 l, gri mineral, Brabantia
583 lei
BRAB119163
Coș cu pedală BO 60 l, alb, Brabantia
1 146 lei –19 %
927 lei
BRAB211300
Coș de gunoi sensibil la atingere TOUCH BIN NEW 30 l, șampanie, Brabantia BRAB304507
Coș de gunoi cu capac sensibil la atingere TOUCH BIN NEW 40 l, alb, Brabantia BRAB114984
Coș de gunoi cu capac sensibil la atingere BO 3 x 11 l, platină, Brabantia BRAB316043
Coș cu pedală BO 3 x 11 l, negru, Brabantia
939 lei
BRAB121104
Coș de gunoi cu capac sensibil la atingere BO 3 x 11 l, negru mat, Brabantia BRAB316067
Coș cu pedală BO 2 x 30 l, negru, Brabantia
1 151 lei
BRAB211508
Coș cu pedală BO 2 x 30 l, alb, Brabantia
1 190 lei
BRAB211447
Sus
Produsele următoare

Prezentăm gama noastră largă de coșuri de gunoi Brabantia, concepute pentru a satisface nevoile dvs. de gestionare a deșeurilor cu stil și funcționalitate. Colecția noastră cuprinde o varietate de coșuri de înaltă calitate, care nu doar sunt durabile și practice, ci adaugă și un strop de eleganță în orice spațiu.

Coșurile de gunoi Brabantia sunt realizate cu precizie, asigurând o construcție robustă și o performanță de lungă durată. Fabricate din materiale premium, acestea rezistă utilizării zilnice și oferă o durabilitate excelentă. Indiferent dacă aveți nevoie de un coș de gunoi pentru bucătărie, baie, birou sau orice altă zonă, Brabantia are soluția perfectă.

Coșurile noastre de gunoi vin în diferite dimensiuni și capacități pentru a se adapta cerințelor diferite de gestionare a deșeurilor. De la coșuri mici cu pedala până la coșuri mari cu capac tactil, puteți alege dimensiunea potrivită care se potrivește spațiului dvs. și nevoilor dvs. de gestionare a deșeurilor. Capacul și mecanismele de deschidere gândite cu atenție facilitează eliminarea deșeurilor fără niciun efort.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale coșurilor de gunoi Brabantia este sistemul lor inovator de separare a deșeurilor. Cu compartimente multiple sau cu găleți interioare detașabile, aceste coșuri vă permit să separați și să reciclați diferite tipuri de deșeuri fără dificultate. Prin promovarea reciclării și gestionării adecvate a deșeurilor, puteți contribui la un mediu mai verde și mai durabil.

Pe lângă caracteristicile lor practice, coșurile de gunoi Brabantia sunt și estetice. Cu design-ul lor elegant și stilat, se integrează perfect în orice decor, adăugând o notă de sofisticare în spațiul dvs. Alegeți dintr-o varietate de culori și finisaje care să se potrivească designului interior și gustului personal.

În plus, coșurile de gunoi Brabantia sunt echipate cu funcții inteligente, cum ar fi închiderea silențioasă a capacului, etanșările anti-miros și suprafețele ușor de curățat. Aceste detalii funcționale îmbunătățesc experiența generală de gestionare a deșeurilor, făcând-o mai igienică și mai convenabilă.

Investiți într-un coș de gunoi Brabantia pentru a vă îmbunătăți rutina de gestionare a deșeurilor. Răsfoiți colecția noastră astăzi și găsiți coșul de gunoi perfect, care combină stilul, durabilitatea și practicitatea. Cu Brabantia, menținerea spațiului curat și organizat nu a fost niciodată mai ușoară sau mai plăcută din punct de vedere vizual.