Aparat de cafea espresso pentru aragaz 9090, 150 ml, mâner roșu, Alessi

Cod: AL90903100
Marcă: Alessi
869 lei
În stoc (1 buc.)

Aparatul de cafea 9090 este un must-have pentru toți iubitorii de design neobișnuit și de cafea excelentă în stil italian. Proiectată de Richard Sapper , este prima mașină de cafea espresso din Alessi istorie, primul obiect Alessi expus la MOMA din New York și primul din mai multe proiecte Alessi care a câștigat premiul Compasso d'Oro.

Nu numai că primiți un ajutor grozav, care vă va însoți elegant în fiecare dimineață, dar și o operă de artă. Punctele sale forte includ o bază lărgităcare maximizează căldura, o gură de scurgere anti-picurare și o încuietoare cu pârghie care permite deschiderea cafetierei cu un simplu gest al mâinii.

Datorită corpului de 150 ml din oțel inoxidabil și a bazei din cupru de înaltă calitate , îl veți folosi mulți ani pentru a prepara și servi cafea (chiar și cu inducție). Un mâner confortabil pentru o prindere fermă, o limbă specială pentru deschiderea ușoară a capacului și o formă unică transformă aparatul de espresso într-un accesoriu original, care este perfect pentru bucătăria dvs. modernă.

Cu un mâner roșu perforat pentru a crește dispersia căldurii, acest aparat de cafea este atât funcțional, cât și frumos de privit.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • un ajutor elegant pentru bucătăria dvs
  • pentru 3 cești de espresso

Informații suplimentare:

  • diametru: 11 cm
  • înălțime: 17,5 cm
  • volum: 150 ml
  • design de Richard Sapper

Parametri suplimentari

Categorie: Espressoare Moka
Greutate: 1.2 kg
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 17 cm
Volum: 0,15 l
Tip produs: Cafetieră French Press
Seria: Alessi 9090
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: