Cuțit pentru bucătărie chinezesc GRAND GOURMET PC 18,5 cm, WMF

Cod: WM1880406032
Ofertă Sticker
Marcă: WMF
629 lei –20 %
Cuțit pentru bucătărie chinezesc GRAND GOURMET PC 18,5 cm, WMF
629 lei –20 % 503 lei
În stoc (2 buc.)

Cuțitul de bucătar chinez Grand Gourmet este ideal pentru prepararea cărnii, peștelui și legumelor în mod tradițional chinezesc. Forma sa amintește de un satâr de carne, dar grosimea lamei din spate este în jumătate (2 mm). Nu este atât de potrivit pentru tocat.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul de bucătar chinez Grand Gourmet este ideal pentru prepararea cărnii, peștelui și legumelor în mod tradițional chinezesc. Forma sa amintește de un satâr de carne, dar grosimea lamei din spate este în jumătate (2 mm). Nu este atât de potrivit pentru tocat.

Seria Grand Gourmet

 • Design sofisticat care combină experiența cu funcționalitatea ridicată
 • Cuțite fabricate din oțel special pentru tacâmuri de înaltă calitate
 • Forjat dintr-o singură bucată de oțel
 • Mânere ergonomice din oțel inoxidabil Cromargan® mat pentru o prindere confortabilă
 • Lamă inovatoare semnificativ mai ascuțită
 • Fabricat cu tehnologia Performance Cut pentru o margine extremă și de lungă durată
 • Duritate aprox. 55 - 57 HRC pe scara Rockwell
 • Protecție transversală pentru o manipulare sigură
 • Fără pereche, pentru o igienă perfectă și o curățare ușoară
 • Controlul lamei laser
 • Ușor de curățat, se recomandă spălarea manuală
 • Produsul a câștigat multe premii de design recunoscute la nivel internațional

Seria Grand Gourmet impresionează prin designul său sofisticat și funcționalitatea ridicată. Lamele cuțitului sunt fabricate din oțel special de înaltă calitate. În producția lor se combină fierăria tradițională și cea mai recentă tehnologie de fabricație Performance Cut. Astfel se obțin cuțite foarte ascuțite, rezistente la deteriorare sau rupere, care își păstrează, de asemenea, ascuțimea pentru un timp incredibil de îndelungat. Durata de viață a cuțitelor este chiar de două ori mai mare decât prevăd standardele.

Cuțitele Grand Gourmet reprezintă o nouă dimensiune în materie de feliere. Mânerele indestructibile din oțel inoxidabil mat Cromargan® dau o impresie de lux. Proiectate ergonomic, acestea se potrivesc perfect în mână. Manopera impecabilă, cu o tranziție lină între mâner și boltă, asigură o igienă optimă. Cuțitele sunt ușor de curățat, trebuie doar să le clătiți sub jet de apă. Ambalajul atractiv le face, de asemenea, un cadou perfect.

Tehnologii și materiale utilizate

Pentru producția cuțitelor, a fost folosit oțel special de înaltă calitate pentru cuțite, cu granulație fină, dur și mai puțin sensibil la coroziune. În plus, datorită tăieturii plate, este foarte rezistent la deteriorare sau rupere, menținând în același timp o performanță excelentă de tăiere. Proprietățile sale sunt îmbunătățite și mai mult pentru fabricarea cuțitelor prin forjare, care îi omogenizează și îi densifică structura.

Tehnologia Special Performance Cut combină avantajele forjării tradiționale cu avantajele proceselor moderne de fabricație. Rezultatul este o margine excelentă. Ascuțirea precisă la un unghi constant este, de asemenea, crucială pentru o calitate excelentă a cuțitului. Tăietura plată este cea care face cuțitele atât de ascuțite.

Mânerul este integrat ca parte a lamei dintr-o singură bucată de oțel. Asigură distribuirea corectă a greutății, protejează degetele de alunecarea pe lamă și asigură un control precis al cuțitului.

Mânerul ergonomic este fabricat din oțel inoxidabil mat de înaltă calitate Cromargan®, care conține 72% oțel, 18% crom și 10% nichel. Este un material durabil, din oțel inoxidabil, rezistent la acizii alimentari. Ușor de curățat.

WMF întreținere cuțit

Cuțitele Grand Gourmet nu pot fi spălate în mașina de spălat vase. Pentru astfel de cuțite de înaltă calitate, se recomandă doar spălarea manuală sub jet de apă, care este mai blândă cu cuțitele și, de asemenea, mult mai rapidă.

WMF ascuțirea cuțitelor

Fiecare cuțit trebuie ascuțit din când în când, dar ideal ar fi să fie ascuțit cu un ascuțitor după fiecare utilizare. Pentru ascuțirea cuțitelor Grand Gourmet vă recomandăm un ascuțitor (trebuie ascuțite la un unghi de 13°) sau ascuțitoarele WMF.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțitele bucătarului
Greutate: 0.59 kg
Tip produs: Cuțit de bucătar
Seria: WMF Grand Gourmet
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

KULINA | WMF Knives Grand Gourmet: performance and design

KULINA | WMF Performance Cut Knives

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: