Cearșaf pentru pilotă și huse de pernă

13 articole în total
Față de pernă HAY, 50 x 60 cm, Foonka
130 lei
FOPC5060H
Față de pernă HAY, 40 x 40 cm, Foonka
117 lei –12 %
102 lei
FOPC4040H
Față de pernă CASATA 45 x 45 cm, gri închis, Blomus
170 lei
BM66098
Față de pernă CASATA 60 x 40 cm, roz vechi, Blomus
209 lei –26 %
154 lei
BM66103
Față de pernă CASATA, 45 x 45 cm, gri deschis, Blomus
169 lei –7 %
157 lei
BM66096
Față de pernă CASATA, 50 x 30 cm, gri oțel, Blomus
153 lei
BM66094
Față de pernă LOOM, 50 x 50 cm, albastru-gri, Blomus
209 lei –34 %
137 lei
BM65632
Față de pernă, MOSS 50 x 60 cm, Foonka
136 lei –6 %
127 lei
FOPC50X60M
Față de pernă Snow Foonka 40 x 40 cm
117 lei –6 %
109 lei
FOPC40X40SN
Față de pernă Snow Foonka 50 x 60 cm
144 lei
FOPC50X60SN
Față de pernă CASATA 45 x 45 cm, gri oțel, Blomus
169 lei –24 %
128 lei
BM66100
Față de pernă CASATA 45 x 45 cm, roz vechi, Blomus
169 lei –24 %
128 lei
BM66097
Față de pernă CASATA 50 x 30 cm, roz vechi, Blomus
169 lei –24 %
128 lei
BM66091

Huse pentru plapumă și pernă - îmbunătățiți-vă experiența somnului

Ce sunt fețele de plapumă și de pernă ?

Husele de plapumă și de pernă sunt huse detașabile din material textil utilizate pentru a acoperi și proteja lenjeria de pat.

O husă de plapumă este o carcasă din țesătură de dimensiuni mari care se potrivește peste o inserție de plapumă. Aceasta protejează inserția de plapumă de pete și de uzura generală și este ușor de scos și de spălat, după cum este necesar. O husă față de pernă este o husă din material textil care acoperă o pernă. La fel ca și husele de plapumă, husele de pernă pot fi îndepărtate și curățate și protejează pernele de pete și deteriorări.

Husele noastre pentru pernă și plapume sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, inclusiv bumbac și țesături sintetice, și sunt selectate de la mărci bine cunoscute, cum ar fi. Puteți alege cu ușurință o husă care să se potrivească designului dormitorului dumneavoastră, deoarece acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și modele.

De ce este important să folosiți huse pentru plapumă și pernă ?

Există mai multe motive pentru care este important să folosiți fețe de plapumă și de pernă :

  • Igiena: Husele de plapumă și de pernă oferă un strat de protecție între dumneavoastră și lenjeria de pat. Acestea pot ajuta la menținerea curățeniei lenjeriei de pat, împiedicând murdăria, uleiurile și transpirația să fie absorbite în umplutura plapumei sau a pernă. Acest lucru poate ajuta la reducerea dezvoltării bacteriilor și a alergenilor și poate facilita spălarea și întreținerea lenjeriei de pat.

  • Durabilitate: Husele de plapumă și de pernă pot contribui la prelungirea duratei de viață a lenjeriei de pat, protejând-o de uzură. Prin utilizarea unei huse, puteți împiedica comprimarea sau aplatizarea umpluturii, ceea ce poate contribui la menținerea înălțimii și a confortului general al așternutului.

  • Stil: Husele de plapumă și de pernă sunt disponibile într-o gamă largă de culori, modele și texturi, ceea ce vă poate permite să personalizați aspectul lenjeriei de pat și să le coordonați cu alte elemente decorative din cameră. Acest lucru poate ajuta la crearea unui design de dormitor coerent și atrăgător din punct de vedere vizual.

  • Versatilitate: Păturică și pernăsunt ușor de schimbat și de actualizat, ceea ce poate simplifica împrospătarea aspectului lenjeriei de pat fără a fi nevoie să înlocuiți întreaga plapumă sau pernă pernă. Aceasta poate fi o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor de a actualiza aspectul dormitorului dumneavoastră.

De ce sunt lenjeriile de dormitor și textilele decorative atât de importante pentru confortul și aspectul dormitorului dumneavoastră?

Lenjeria de dormitor și textilele decorative sunt importante din mai multe motive atunci când vine vorba de confortul și aspectul interiorului:

  • Confort: Lenjeria de pat, cum ar fi cearșafurile, fețele de pernă și plăpumile, sunt în contact direct cu pielea noastră timp de mai multe ore pe zi. Prin urmare, acestea joacă un rol crucial în ceea ce privește nivelul nostru de confort în timpul somnului. Lenjeriile de înaltă calitate realizate din materiale moi și respirabile pot ajuta la reglarea temperaturii corpului, la eliminarea umezelii și la promovarea unui somn bun.

  • Confortabilitate: Textilele pot adăuga căldură în interiorul unei camere prin introducerea de culoare, model și textură. Culorile calde, cum ar fi roșu, portocaliu și galben, pot crea o atmosferă confortabilă și primitoare, în timp ce texturile moi, cum ar fi catifeaua sau blana falsă, pot adăuga un sentiment de lux și confort. În mod similar, modelele, cum ar fi dungile sau desenele florale, pot crea un sentiment de profunzime și interes vizual. Țesăturile, cum ar fi perdelele, pernele, covoarele, cuverturile de pat și păturile, pot oferi căldură fizică și vizuală unui spațiu.
  • Estetică: Culorile, modelele și texturile lenjeriei de pat și ale textilelor decorative pot avea un impact semnificativ asupra aspectului general al unui dormitor. Aceste elemente pot adăuga personalitate, stil și căldură unui spațiu. De asemenea, acestea pot contribui la crearea unei legături între alte elemente de design din cameră, cum ar fi culoarea pereților, mobilierul și iluminatul.

  • Versatilitate: Lenjeria de dormitor și textilele decorative sunt versatile și ușor de actualizat, ceea ce le face o modalitate rentabilă de a reîmprospăta aspectul unui dormitor. Prin simpla schimbare a lenjeriei de pat sau prin adăugarea câtorva perne sau a unei păturădecorative, puteți transforma întregul aspect al camerei.

În general, lenjeria de dormitor și textilele decorative sunt esențiale pentru a crea un spațiu confortabil și primitor, care să reflecte stilul personal și să vă îmbunătățească starea generală de bine.