Ceai negru TSAREVNA, Cutie de ceai din frunze vrac 120 g, Kusmi

Cod: KUSMI21137A1070
Marcă: Kusmi Tea
136 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Orice iubitor de ceai știe că ingredientele de cea mai bună calitate și amestecul lor perfect sunt cheia plăcerii de a sărbători momentul de pace cu ceașca de ceai. Fiecare iubitor de ceai știe, de asemenea, că Kusmi - un brand francez cu o istorie de peste 150 de ani - are totul!

Tsarevna este amestecul emblematic al Kusmi Tea - un amestec de ceai negru organic cu o aromă hipnotizantă de portocală, vanilie și condimente precum cardamom, scorțișoară și lemn dulce.

Ceea ce este atât de special la Tsarevna este faptul că este oferită în fiecare an într-o cutie cu un design diferit, în ediție limitată doar pentru Crăciun. Anul acesta vă veți savura ceaiul de Crăciun în maiestuosul Le Grand Hotel, împodobit cu roșu și auriu. Pregătiți-vă pentru majordomi care vă vor întâmpina în hol, o mulțime de decorațiuni festive și cadouri împachetate cu grijă. Dar stai... se aude clopoțelul de la recepție? E timpul pentru ceai!

Cutia (perfectă ca și cadou de Crăciun pentru orice cunoscător de ceai) conține 120 g de ceai vrac, ceea ce este suficient pentru aproximativ 48 de cești.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele beneficii:

  • gust și calitate excelentă
  • cadou perfect pentru fiecare iubitor de ceai

Informații suplimentare:

  • 120 g cutie umplută cu ceai
  • Ingrediente: Ceai negru* (46%), condimente* (ghimbir*, scorțișoară*, cardamom*) (35%), coajă de portocală* (8%), lemn dulce*, aromă naturală de vanilie, aromă naturală de portocală, arome naturale de condimente. *Ingrediente cultivate organic
  • timp de preparare 3-4 minute
  • temperatura de preparare a berii 90 °C

Parametri suplimentari

Categorie: Ceai, Frunze vrac Kusmi Tea, Negru Kusmi Tea
Greutate: 0.12 kg
Tip produs: Ceai
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Tipul de ceai: Frunze vrac
Ceai din: Negru
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: