Carafe Eva Solo

15 articole în total
Carafă pentru apă 1,4 l, Eva Solo
349 lei –14 %
297 lei
ES568015
Carafă pentru apă 1 l, 100% fără picurare, Eva Solo
204 lei –24 %
155 lei
ES567510
Carafă pentru apă 1 l, Eva Solo
199 lei –14 %
171 lei
ES567560
Carafă de apă 1 l, bej perlat, sticlă, Eva Solo
Nou
249 lei
ES568006
Carafă de apă 1 l, capac din alamă, sticlă, Eva Solo
Nou
299 lei
ES568054
Carafă de apă 1 l, verde smarald, sticlă, Eva Solo
Nou
249 lei
ES568005
Cană pentru apă 1 l, galben, sticla, Eva Solo
246 lei
ES568003
Carafă pentru apă 1 l, cu capac din lemn, Eva Solo
249 lei –13 %
215 lei
ES557474
Capac fliptop pentru carafe de apă Eva Solo
99 lei –19 %
80 lei
ES567570
Carafă pentru apă MY FLAVOUR 1 l, sticlă, Eva Solo
249 lei –16 %
208 lei
ES567483
Carafă de apă 1 l, capac din alamă, sticlă, Eva Solo
Nou
229 lei
ES568060

✓ Carafe unice a mărcii Eva Solo
✓ Carafe de sticlă cu margini fără picurare
Carafe cu huse izolatoare cu fermoar
✓ Marca daneză Eva Solo - soluții elegante și inteligente nu numai pentru bucătărie sau interior

În gama mărcii daneze premium Eva Solo veți găsi un număr mare de carafe practice și elegante pe care le puteți folosi pentru a depozita și servi diverse băuturi. Carafele au margini anti-picurare pentru a preveni picurarea, iar unele includ și o husă izolatoare practică cu fermoar. Carafele pot fi folosite atât pentru băuturi calde, cât și pentru băuturi reci.

Marca daneză Eva Solo este unul dintre cei mai importanți producători de veselă și diverse accesorii de interior și exterior în stil scandinav. Acesta se caracterizează nu numai prin liniile sale curate, ci și prin ideile sale inovatoare și inteligente. Marca se mândrește cu un design simplu, dar elegant. A câștigat numeroase premii prestigioase de-a lungul timpului.

Bine ați venit în lumea carafelor Eva Solo! Îmbunătățiți experiența de servire a băuturilor cu colecția noastră excepțională de carafe de înaltă calitate și elegante. Realizate cu atenție meticuloasă atât la formă, cât și la funcție, aceste carafe sunt accesorii esențiale pentru oricine apreciază vesela stilată și practică pentru servirea băuturilor.

Proiectate pentru a îmbunătăți modul în care serviți și savurați băuturile, carafele Eva Solo reprezintă vârful eleganței funcționale. Indiferent dacă serviți apă, vin, suc sau orice altă băutură, carafele noastre oferă o prezentare sofisticată, aducând o notă de rafinament oricărui aranjament de masă.

Fabricate utilizând materiale premium și inginerie precisă, carafele Eva Solo sunt proiectate pentru a oferi o experiență de turnare fără probleme. Echipate cu mânere ergonomice și guri ușor de utilizat, aceste carafe asigură o turnare lină și controlată, minimizând scurgerile și dezordinea. Designul atent include, de asemenea, caracteristici precum capace rezistente la scurgeri și guri anti-stropire, făcându-le companioni practici atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale.

Carafele noastre depășesc funcționalitatea, lăudându-se cu estetica modernă și minimalistă care se potrivește perfect cu orice decor. Fie că preferați modele de sticlă clasice, accente elegante din oțel inoxidabil sau forme inovatoare, carafele Eva Solo sunt proiectate pentru a completa stilul personal, menținând în același timp scopul lor practic.

La Eva Solo, prioritatea noastră este satisfacția dvs. și siguranța băuturilor dvs. Carafele noastre sunt realizate conform celor mai înalte standarde de calitate, asigurându-vă că băuturile dvs. rămân pure și nepoluante. Spuneți adio grijiilor cu privire la gusturile sau mirosurile nedorite care afectează băuturile dvs. - cu carafele Eva Solo, puteți servi și savura băuturile preferate cu încredere.

Explorați colecția noastră de carafe Eva Solo și descoperiți perfecta combinație între stil și funcționalitate pentru necesitățile dvs. de servire a băuturilor. Îmbunătățiți aspectul aranjamentelor dumneavoastră de masă, impresionați-vă invitații și bucurați-vă de ușurința turnării cu gama noastră excepțională de carafe. Alegeți Eva Solo și experimentați arta servirii cu stil.