Capac WOLL

11 articole în total
Capac pentru tigaie 24 cm, din sticlă, WOLL
89 lei –10 %
80 lei
WLS24M
Capac pentru tigaie 28 x 28 cm, sticlă, WOLL
129 lei –19 %
104 lei
WLS228M
Capac pentru oală sau tigaie 28 cm, sticlă, WOLL
99 lei –10 %
89 lei
WLS28M
Capac pentru tigaie 26 x 26 cm, sticlă, WOLL
119 lei
WLS226M
Capac pentru tigaie 30 x 26 cm, sticlă, WOLL
118 lei –11 %
104 lei
WLS229M
Capac pentru tigaie 30 cm, din sticlă, WOLL
105 lei –28 %
75 lei
WLS30M
Capac pentru tigaie 26 cm, din sticlă, WOLL
87 lei –13 %
75 lei
WLS26M
Capac pentru oală DIAMOND LITE PRO 26 cm, sticlă, WOLL
141 lei
WLS26DLPM

Îmbunătățiți-vă experiența de gătit cu colecția noastră rafinată de capace de gătit WOLL. Realizate cu precizie și proiectate pentru durabilitate, aceste capace sunt un accesoriu versatil pentru orice bucătărie.

Capacele de gătit WOLL sunt proiectate pentru a se potrivi la o varietate de vase de gătit, asigurând o potrivire perfectă și sigură. Fie că fierbeți la foc mic un sos sau fierbeți o friptură fragedă, aceste capace ajută la blocarea aromei și a umidității, rezultând mâncăruri delicioase și perfect gătite.

Una dintre caracteristicile deosebite ale capacelor de gătit WOLL este designul lor transparent. Acest lucru vă permite să monitorizați gătitul fără a fi nevoie să ridicați capacul, păstrând căldura și aroma. Spuneți adio ghiciturilor și bun venit preciziei în creațiile dvs. culinare.

Mânerele ergonomice ale acestor capace oferă o prindere confortabilă și sigură, chiar și atunci când aveți mâinile umede sau unsuroase. Această caracteristică practică de design adaugă confort și siguranță procesului de gătit.

Durabilitatea se află la baza ustensilelor de gătit WOLL, iar capacele lor de gătit nu fac excepție. Construite pentru a rezista la temperaturi ridicate și la utilizarea zilnică, aceste capace sunt o investiție de lungă durată care va deveni o parte integrantă a bucătăriei dvs.

Cu o gamă largă de dimensiuni disponibile în colecția de capace de gătit WOLL, puteți găsi varianta perfectă pentru oalele și tigăile dumneavoastră. Fie că gătiți pentru o cină în familie sau pentru o ocazie specială, aceste capace sunt concepute pentru a vă satisface nevoile.

Îmbunătățiți-vă bucătăria cu capacele de gătit WOLL astăzi și experimentați diferența pe care acestea o pot face în gătitul dumneavoastră. Calitatea, versatilitatea și durabilitatea lor le fac un accesoriu esențial pentru orice bucătărie. Nu așteptați - începeți să gătiți cu precizie și încredere acum.