Colecția argintie KitchenAid

12 articole în total
Mixer vertical HEAVY DUTY 6,9 l, argintiu, KitchenAid
5 290 lei
KA5KSM7591XESL
Mixere de mână 5KHM9212ECU, argintiu, KitchenAid
889 lei
KA5KHM9212ECU
Blender PROFESSIONAL, argintiu, KitchenAid
4 390 lei
KA5KSBC1B0ECU
Aparat de cafea semiautomat ARTISAN 5KES6503EMS, gri-argintiu, KitchenAid KA5KES6503EMS
Toaster 5KMT221ESX, 2 felii, oțel inoxidabil, KitchenAid
779 lei
KA5KMT221ESX
Toaster ARTISAN, 2 felii, argintiu, KitchenAid
809 lei
KA5KMT2116ECU
Mixer vertical ARTISAN 175, argintiu, KitchenAid
4 290 lei
KA5KSM175PSECU
Robot de bucătărie 5KFC0516, 1,19 l, argintiu, KitchenAid
631 lei
KA5KFC0516ECU
Robot de bucătărie 5KFP1319, 3,1 l, argintiu, KitchenAid
1 790 lei
KA5KFP1319ECU
Robot de bucătărie 5KFP0921ECU, argintiu, KitchenAid
1 190 lei
KA5KFP0921ECU
Atașament pentru mixer cu bol 5KSMPB7SS, oțel inoxidabil, KitchenAid KA5KSMPB7SS
Atașament pentru mixerul cu bol 5KSMPB5SS, KitchenAid
422 lei
KA5KSMPB5SS

Vă prezentăm colecția KitchenAid în argintiu, care combină eleganța cu ingeniozitatea culinară. Selecția noastră atent curatoriată de ustensile de bucătărie în tonuri vibrante de argintiu este concepută pentru a vă înălța experiența de gătit, adăugând în același timp o notă de rafinament spațiului dvs. de bucătărie. Descoperiți combinația perfectă de funcționalitate și stil pe care colecția argintie o aduce eforturilor dvs. culinare.

Creată cu o atenție meticuloasă la detalii, colecția KitchenAid Silver Collection include o gamă variată de aparate și accesorii de bucătărie, fiecare dintre acestea fiind atent concepute pentru a se integra perfect în rutina dvs. de gătit. De la roboți de bucătărie la mixere, de la prăjitoare de pâine la aparate de cafea, fiecare piesă reflectă angajamentul KitchenAid de a oferi performanțe superioare și un design durabil.

Colecția Silver Collection merge dincolo de uneltele de bucătărie obișnuite - este întruchiparea gustului rafinat. Finisajul argintiu strălucitor va adăuga un sentiment de lux bucătăriei dvs. și va crea o atmosferă primitoare și inspirată. Fie că sunteți un bucătar experimentat sau un bucătar de casă pasionat, colecția noastră oferă o varietate de opțiuni adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Ridicați-vă abilitățile de coacere cu ajutorul iconicului robot de bucătărie KitchenAid în argintiu uimitor, care combină performanța puternică cu estetica atemporală. Creați smoothie-uri și supe delicioase cu mixerele noastre argintii, care se integrează perfect în designul bucătăriei dvs. Începeți-vă diminețile cu felii de pâine perfect prăjite cu prăjitoarele noastre argintii și savurați-vă cafeaua preferată preparată cu aparatele noastre de cafea argintii, care emană un aer de eleganță.

Colecția argintie de la KitchenAid merge dincolo de aspect - este vorba despre îmbunătățirea abilităților dvs. culinare prin funcționalitate. Experimentați inovația îndeaproape în timp ce pregătiți mese delicioase cu precizia și fiabilitatea care caracterizează marca KitchenAid.

Explorați astăzi colecția Silver Collection de la KitchenAid și vedeți cum aceste accesorii de bucătărie vă pot transforma spațiul de bucătărie într-o oază de rafinament și eficiență. Elevați-vă călătoria culinară cu farmecul și puterea durabilă a KitchenAid, unde argintiul nu este doar o culoare, ci o reprezentare a gustului, calității și excelenței.