Vatră de foc și grătar CARUS M, Remundi

Cod: RMDI800904
Marcă: Remundi
6 164 lei
În stoc (2 buc.)

RMDI800904 Carus 82/35

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

RMDI800904 Carus 82/35

Dacă vă place să gătiți la grătar, atunci să știți că acest lucru se poate face mai bine, mai eficient și cu stil!

Conceptul de grătar și foc într-unul singur de la marca germană Remundi introduce noi experiențe pentru toți iubitorii de grătare în aer liber sau de relaxare lângă un foc deschis. Focul deschis și designul elegant al grătarului Remundi vor deveni nu numai o sursă de căldură și o atmosferă plăcută, ci și un element dominant al grădinii dvs. care vă va face să vă simțiți mereu bine.

Șemineele Remundi, cu design unic, sunt singurele de pe piață care dispun de un sistem inteligent de alimentare cu aer reglabil la infinit. Acesta este acționat din exteriorul șemineului printr-o pârghie care este conectată la intrarea aerului în șemineu printr-o tijă. Acest lucru vă permite să faceți grătarul la intensitatea exactă de care aveți nevoie, prevenind arsurile nedorite. Întregul sistem este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, clasa 1.4301.

Placa largă cu geometrie specială se încălzește până la 300°C. Cu diferite zone de temperatură, vă permite, de asemenea, să preparați mai multe feluri de mâncare la diferite temperaturi de grătar în același timp. Puteți folosi atât cărbune cât și lemne în grătar și vă puteți bucura de grătar sau de focuri deschise pe tot parcursul anului.

Curățarea șemineului este foarte ușoară - după ce focul s-a stins, pur și simplu ridicați controlul de intrare a aerului și aruncați cenușa direct în găleata de cenușă prin gaura din partea de jos a șemineului.

Conceptul de grătar Remundi a fost prezentat la târgul internațional IENA din 2014, unde a câștigat o medalie de aur la categoria Inovație. Fondatorul conceptului este inginerul, designerul și bucătarul pasionat german Ralf Weisbrod.

Material: oțel, oțel inoxidabil
Înălțime totală: 80,3 cm
Diametrul exterior al vârfului: 82 cm
Diametrul interior al vârfului: 35 cm
Grosimea plăcii de grătar: 8 mm
Diametrul grătarului de grătar: 345 mm
Grosimea grătarului de grătar: 4 mm
Greutate totală: 64,738 kg
Cod producător: 800904

Parametri suplimentari

Categorie: Vatre pentru foc
Greutate: 70 kg
Tip produs: Grătar de grădină
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: