Vatră de foc FIRECUBE 45 cm, oțel, Eva Solo

Cod: ES571144
Marcă: Eva Solo
2 753 lei
În stoc (2 buc.)

Toată lumea adoră să stea lângă foc, dar nu este întotdeauna ușor să găsești locul perfect, designul gropii pentru foc sau funcționalitatea potrivită. Iar dacă sunteți și un iubitor al designului industrial, avem soluția perfectă pentru dumneavoastră - șemineul cu design modern FIRE CUBE , care cu ajutorul grătarului opțional poate servi și ca grătar.

Șemineul de foc FIRE CUBE Eva Solo are o formă pătrată simplă și funcțională și este proiectat pentru utilizarea în aer liber pe tot parcursul anului. Este fabricat din oțel corten, care este potrivit pentru toate condițiile meteorologice și poate fi clasificat ca un material extrem de ecologic, deoarece elimină necesitatea diferitelor acoperiri. Intemperiile vor contribui cu siguranță la atractivitatea materialului și a șemineului în sine, datorită cărora acesta va căpăta o frumoasă patină ruginită în timpul utilizării.

Acest șemineu de exterior poate fi folosit în două moduri - în poziție înclinată, ceea ce vă permite să vă bucurați de designul neobișnuit și să aveți flăcările ascunse de vânt, și în poziție verticală, unde achiziționarea unui grătar Eva Solo îl transformă într-un grătar extraordinar pentru exterior. Pur și simplu partenerul perfect pentru toate acele momente plăcute petrecute cu familia sau prietenii în grădină, nu credeți?

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • poate fi folosit ca șemineu și grătar în aer liber (cu achiziționarea unui grătar)
  • pentru utilizare pe tot parcursul anului și pentru toate condițiile meteorologice

Informații suplimentare:

  • dimensiuni: 45 x 45 x 45 x 45 cm
  • greutate: 18,5 kg
  • material: oțel corten
  • poate fi achiziționat un grătar de grătar

Parametri suplimentari

Categorie: Vatre pentru foc
Greutate: 18.5 kg
Culoare: Portocaliu
Material: Oțel
Dimensiune: 45 cm
Tip produs: Șemineu exterior
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: