Ceainice

9 articole în total
Set de ceai METALLIC, 5 buc, MIJ
490 lei
MIJRW0033
Ceainic METALLIC, 550 ml, ceramică, MIJ
279 lei
MIJC0036
Set de ceai CALM TEA RITUAL, 5 buc, maro, Lékué
289 lei –15 %
245 lei
LKE0303030SURM017
Ceainic cu infuzor CALM TEA, 500 ml, maro, sticlă, Lékué
170 lei –9 %
154 lei
LKE0303010M08M017
Ceainic BLACK SCROLL, 450 ml, ceramică, MIJ
249 lei
MIJC1376
Set de ceai BLUE POT, 5 buc, MIJ
499 lei
MIJRW0021
Set pentru ceai METALLIC BLUE, 5 buc, MIJ
499 lei
MIJRW0029
Ceainic IN THE FOREST 1 l, cremă, ceramică, Mason Cash
Nou
220 lei
MSC2001088

De ce am nevoie de un ceainic?

Deși un ceainic nu este indispensabil pentru prepararea ceaiului, este o necesitate dacă doriți să preparați cel mai bun ceai și să folosiți ceaiul din frunze libere, pe care toți iubitorii de ceai îl apreciază pentru aroma sa profundă. S-ar putea să puteți prepara o ceașcă de ceai tolerabilă folosind un pliculeț de ceai, dar ceaiurile premium și băutorii dedicați de ceai merită mai mult.

Un ceainci va îmbunătăți mult experiența consumului de ceai, mai ales dacă apreciați cu adevărat aroma ceaiului.. Pregătirea mai multor ceaiuri dintr-o dată este, de asemenea, mai simplă prin existența unui ceainic și a unui ceainic generos care vă va permite să serviți 4 sau 5 cești de ceai în același timp.

Ce deosebește ceainicele de fierbătoare?

  • Fierbătoarele electrice sau fierbătoarele de pe aragaz sunt pur și simplu aparate care sunt folosite pentru a aduce apa la fierbere completă. Ceainicele, pe de altă parte, sunt ustensile care sunt folosite pentru a prepara și servi ceaiul prin plasarea ceaiului uscat sau a frunzelor de ceai într-o strecurătoare de ceai în interior și a apei fierbinți deasupra acestora.
  • În timp ce ceainicele sunt adesea fabricate din porțelan, sticlă sau gresie, ceainicele electrice sunt fabricate din metal, oțel și plastic. Totuși, unele ceainice (fabricate din oțel inoxidabil sau fontă) pot fi puse pe aragaz pentru a menține ceaiul cald mai mult timp.
  • Ceainicele - la fel ca și ceainicele - vin într-o varietate de dimensiuni, forme și stiluri, dar aspectul lor este mult mai important atunci când le așezi pe masă, alături de cești ce ceai, bol pentru zahăr și cutii de lapte.

Pentru a vă face experiența de preparare a ceaiului și mai bună, citiți informațiile noastre cuprinzătoare tea-making ghid de cumpărături.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale ceainicelor?

Deoarece ceainicul este folosit pentru a prepara ceaiul, o strecurătoare de ceai pare a fi cel mai important element al acestui accesoriu. Atunci când ceaiul este gata, trebuie să îl scoateți și să îl așezați pe farfurioară. La unele ceainice, capacul servește drept farfurie pentru strecurătoarea de ceai, ceea ce face ca întreaga experiență să fie și mai bună. Ceainicele ar trebui să aibă, de asemenea, un mâner confortabil care să nu se încingă și un capac care să nu se desprindă prea ușor. Unele ceainice au, de asemenea, o gură de scurgere care nu picură și care vă păstrează masa curată. De asemenea, puteți alege un încălzitor elegant sau un suport pentru ceai pentru a evita ca ceaiul să se răcească prea repede.

La Kulina veți găsi o ofertă largă de ceainice din sticlă, porțelan, gresie, ceramică, fontă sau oțel inoxidabil. Puteți alege ceainice în stiluri diferite - scandinav, minimalist, asiatic, clasic, simplu sau un pic nebunesc și puteți adapta capacitatea lor la nevoile dumneavoastră. Alegeți un ceainic de 0,5 l sau mai mic dacă aveți nevoie de un ceainic doar pentru dvs. sau unul mai mare pentru familia dvs. și pentru ceaiul de după-amiază, de la ora 5.

Alegeți dintre mărcile premium dedicate ceaiului, cum ar fi Viva Scandinavia, MIJ sau Bredemeijer sau mergeți pentru ceva diferit și verificați oferta prin Seletti, Blomus sau Kahler.