Căni

50 articole în total
Cești de ceai SHO-CHU, set de 2 buc, 320 ml, argintiu și bronz, MIJ MIJC5466
Cană CINEMA, set de 2 buc, WMF
113 lei –7 %
104 lei
WM651509440
Ceașcă pentru ceai LEGIO NOVA 340 ml, Eva Solo
208 lei –11 %
184 lei
ES887307
Ceașcă pentru ceai YANG, set de 2 buc, negru, din fontă, Bredemeijer BREDG004Z
Pahar pentru ceai XILIN, set de 2 buc, albastru, din fontă, Bredemeijer BREDG004B
Cana espresso CARACTERE 80 ml, 2 buc, cardamon, REVOL
148 lei
RV652996
Ceașcă pentru ceai NINA, set de 2 buc, 250 ml, gri, Viva Scandinavia VS80402
Cana THEO, set de 2, 350 ml, negru, Stelton
267 lei –7 %
246 lei
SNX639
Cană CARACTERE 220 ml, set de 2 buc, verde, REVOL
189 lei –17 %
156 lei
RV654011
Cană CARACTERE 220 ml, set de 2 buc, muștar, REVOL
189 lei –12 %
165 lei
RV654015
Cană CARACTERE 220 ml, set de 2 buc, nucșoară, REVOL
189 lei –17 %
156 lei
RV654009
Ceașcă pentru ceai NINA, set de 2 buc, 250 ml, roșu, Viva Scandinavia VS80462
Sus
Produsele următoare

Căni - oferindu-vă o înghițitură elegantă

Care este scopul cănilor?

O cană este un anumit tip de ceașcă care este adesea folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafeaua, ciocolata caldă sau ceaiul. Cănile au adesea mânere și pot conține mai mult lichid decât ceștile standard de ceai sau cafea. O cană este făcută pentru a face mai mult decât să vă țină cafeaua sau ceaiul; de asemenea, își păstrează temperatura pentru mai mult timp, deși nu la fel de mult ca și ceștile termice.

Cum îmi păstrez cana?

Un "copac pentru căni", care este un stâlp fixat pe o bază circulară și echipat cu cârlige pentru a atârna cănile de mânere, este o modalitate obișnuită de a depozita cănile. De asemenea, cănile pot fi atârnate pe suporturi, astfel încât să fie ușor de găsit.

Pentru a face mai simplu să luați o cană dimineața, puteți instala cârlige și pe partea inferioară a unui raft de dulap. În funcție de aspectul pe care îl doriți, puteți alege cârlige industriale, în stil retro sau mai ornamentale, clasice.

Care sunt materialele folosite la producerea unei căni?

Unul dintre cei mai importanți factori este materialul cănilor tale, deoarece fiecare are avantaje pentru diverse utilizări. Iată câteva dintre materialele necesare pentru fabricarea cănilor:

Căni din ceramică și porțelan

Ceramica este mai durabilă decât porțelanul și are o conductivitate termică scăzută. Din acest motiv, este cel mai preferat material pentru cănile de ceai sau de cafea, deoarece va menține căldura cafelei pentru mai mult timp. Porțelanul este, de obicei, fabricat în alb, față de o mare varietate de opțiuni de culoare oferite de cănile din ceramică. Pentru a face alegerea perfectă între cănile din porțelan și cele din ceramică, este important să luați în considerare aspectul, durabilitatea și prețul acestora.

Căni din oțel inoxidabil

Atunci când alegeți căni de călătorie din oțel inoxidabil, durabilitatea este factorul cheie. Atunci când este scăpat, pereții sau mânerul nu se ciobesc sau se sparg. Atunci când nu mai sunt necesare, acestea pot fi pur și simplu reciclate. Ca să nu mai vorbim de înclinația lor de a menține căldura lichidelor pentru perioade lungi de timp.

Căni de gresie

Cănile din gresie sunt mai puțin frecvente decât ceștile din alte materiale. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea a ceva puțin mai deosebit, dar de încredere, cănile de cafea din gresie sunt încă o alternativă fantastică. Acestea vin frecvent în diverse modele, deoarece sunt lucrate manual. De asemenea, acestea oferă o izolație remarcabilă, sunt sigure în mașina de spălat vase și sunt robuste.

Sunteți acum pregătit să vă așezați cu cana dvs. și să vă savurați ceaiul sau cafeaua după o zi grea de muncă. Pentru a se potrivi nevoilor dvs. și a răspunde diferitelor gusturi, am adunat o serie de căni de la producători renumiți, printre care se numără Viva Scandinavia, Revol, Blomus, și MIJ (stil asiatic). În plus, dacă vă plac paharele transparente, aruncați o privire la colecția noastră de pahare de cafea.