WMF Pans

Profi Resist
Tigăi anti-aderente serios de rezistente
Veselă hibridă – cele mai bune elemente ale ambelor lumi
Tigăile din seria Profi Resist combină beneficiile oțelului inoxidabil și ale tigăilor anti-aderente, abordând în același timp principalele lor slăbiciuni. O tigaie din oțel inoxidabil oferă proprietăți termice excelente. Datorită bazei sale groase din oțel, asigură o distribuție uniformă a căldurii și are o durată de viață îndelungată. Cu toate acestea, fără tehnica potrivită, mâncarea se poate lipi foarte ușor. Pe de altă parte, tigăile anti-aderente fac gătitul mai ușor, dar construcția lor ușoară duce adesea la o distribuție inegală a căldurii, ceea ce duce la deformarea în timp a tigăilor. În plus, suprafața este predispusă la zgârieturi. WMF Profi Resist este răspunsul.

Grilaj de protecție
Stratul anti-aderent este protejat de o structură alveolară din oțel inoxidabil. Acest lucru nu doar protejează împotriva zgârieturilor, dar permite și o distribuție ideală a grăsimii pentru o rumenire uniformă și crocantă.

Suprafață anti-aderentă
Seria Profi Resist: Dispune de învelișul brevetat Permadur — extrem de durabil și fără PFOA.
Seria Profi Resist Ultimate: Dispune de un înveliș ceramic — fără PFOA și PTFE.

Încălzire uniformă
Tigăile sunt fabricate dintr-un material cu trei straturi: un miez din aluminiu, un strat interior din oțel inoxidabil Cromargan® și un strat exterior din oțel cromat extrem de rezistent. Acest material distribuie uniform căldura pe întreaga suprafață.

Sigur pentru cuptor și plita cu inducție
Ce nu pot face tigăile anti-aderente obișnuite? Nu pot "sigila" mâncarea în mod corespunzător. Pe o tigaie din oțel inoxidabil sau oțel carbon, carnea este rapid sigilată prin caramelizarea sucurilor sale naturale. Se formează o crustă savuroasă pe suprafață sa, în timp ce sucurile rămân în interior.
"Tigăile WMF Profi Resist sunt numărul unu la școala noastră de gătit. Avem 10.000 de participanți care trec prin cursurile noastre anual și cu siguranță nu suntem indulgenți cu tigăile."
Jan Křídlo, Chef la Școala de Gătit Chefparade