Wüsthof

Wüsthof este o companie germană de familie care are toate cuțitele de care ați putea avea nevoie în bucătărie - Santoku, cuțite de bucătar, de carne, de patiserie, de somon și multe altele. De înaltă calitate, ascuțite, precise, cu scopuri speciale. Vedeți și bucurați-vă!

Wüsthof – O companie de familie din 1814

Johann Abraham Wüsthof a fondat "Shears Factory, Steel and Iron Works" în 1814. Datorită celor trei fii ai săi, compania a crescut și a căpătat o mai mare recunoaștere de-a lungul anilor, iar unul dintre ei - Eduard Wüsthof - a preluat în cele din urmă fabrica și a extins gama de produse pentru a include 1.200 de modele de diverse foarfeci de buzunar, de pâine, de legume și de măcelărie, cuțite realizate manual. În același timp, un alt frate - Robert Wüsthof - a plecat în America, unde a reușit în cele din urmă să stabilească o nouă relație de afaceri care a adus lamele premium ale familiei Wüsthof în SUA.Între timp, frații săi din Germania au profitat de procesul de industrializare și au cumpărat o mașină cu aburi, au extins producția și au solicitat brevete și logo-ul iconic al tridentului.

Astăzi, compania rămâne în continuare în mâinile familiei, iar cea de-a șaptea generație de membri ai familiei Wüsthof, verii Viola Wüsthof și Harald Wüsthof, conduc ceea ce a devenit unul dintre cei mai inovatori producători de cuțite din lume.

Ce cuțite folosește Gordon Ramsay?

Calitatea cuțitelor este dovedită nu numai de locul unde sunt fabricate - Solingen, Germania, numit "Orașul lamelor", ci și de bucătari celebri de top Gordon Ramsay utilizează cuțitele Wüsthof în cursul său de gătit online, iar potrivit bucătarului, cele mai importante cuțite pe care ar trebui să le ai în bucătărie sunt:

și le poți găsi pe toate în oferta Wüsthof's.

Wüsthof – misiune și viziune

Ideea din spatele mărcii Wüsthof a fost întotdeauna aceeași - perfecționarea lucrurilor esențiale: cuțite forjate de înaltă calitate, atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional.

Scopul companiei este de a oferi iubitorilor de mâncare, pasionaților de gătit și bucătarilor din întreaga lume cuțite excepțional de ascuțite, de înaltă calitate, care sunt frumoase, funcționale și perfect echilibrate în același timp.

Produse emblematice cu caracteristici excepționale

Una dintre cele mai bine vândute serii de cuțite Wüsthof este seria Classic, devenită emblematică, include:

Toate aceste cuțite – la fel ca toate celelalte cuțite din oferta companiei – sunt fabricate în Solingen, Germania. Numit Orașul Lamei și capitala ascuțirilor perfecte ale cuțitelor, este regiunea în care lucrează cei mai pricepuți meșteri cuțitari din lume. Această locație asigură faptul că lamele Wüsthof sunt cu adevărat extraordinare.

În afară de cuțite, Wüsthof oferă clienților săi tocătoare (sigure pentru lamele cuțitelor), ascuțitoare de cuțite ( electrice, diamante și pietre de ascuțit ceramice), truse de bucătar, truse de cuțite, furculițe pentru carne, suporturi magnetice sau din lemn pentru cuțite.