Seturi de cuțite Wüsthof

38 articole în total
Set de cuțite CLASSIC, 6 buc, Wüsthof
2 125 lei
WU1120160602
Set bloc de cuțite CLASSIC IKON , 7 buc, Wüsthof
4 290 lei
WU9876
Cuțite cu suport CLASSIC COLOUR, set de 8, yam violet, Wüsthof
Nou
4 890 lei
WU1091770712
Cuțite cu suport CLASSIC COLOUR, set de 8, sare roz de Himalaya, Wüsthof
Nou
WU1091770714
Bloc cuțite CLASSIC COLOUR, set de 8, coral peach, Wüsthof
Nou
4 890 lei
WU1091770713
Cuțit de friptură set IKON, 4 buc, Wüsthof
2 690 lei
WU9706
Set de cuțite CLASSIC, 3 buc, Wüsthof
1 290 lei
WU9608
Set cuțit pentru friptură GOURMET, 6 buc, Wüsthof
797 lei
WU9728
Cuțite cu suport CLASSIC COLOUR, set de 8, sumac gustos, Wüsthof
Nou
4 890 lei
WU1091770715
Set cuțite CLASSIC, 5 buc, cu tijă pentru ascuțit, Wüsthof
2 090 lei
WU9746
Set cuțite bloc, 6 buc, cu Dispozitiv de honuit și foarfece, Wüsthof WU98358
Set bloc de cuțite CLASSIC BREAD KNIFE VERSION , 6 buc, Wüsthof
2 590 lei
WU1090270602
Set de cuțite CLASSIC, 3 buc, cu foarfecă, Wüsthof
1 690 lei
WU9285
Set pentru tranșat, Wüsthof
897 lei
WU9740
Set cuțit pentru friptură GOURMET, 3 buc, Wüsthof
774 lei
WU9675
Set cuțite pentru friptură CLASSIC, 6 buc, Wüsthof
1 990 lei
WU9730
Set cuțit de friptură EPICURE, 4 buc, Wüsthof
1 965 lei
WU9668
Sus
Produsele următoare

✓ Seturi de cuțite Wüsthof excepțional de ascuțite
✓ Pentru bucătari de casă și profesioniști
Seturi clasice, seturi cu blocuri, seturi de călătorie
✓ Marca germană Wüsthof - renumită pentru producția sa tradițională

Gama brandului de top Wüsthof include seturi de cuțite de bază și extinse, care sunt potrivite pentru bucătăriile casnice și profesionale. Cuțitele sunt perfect echilibrate și, datorită mânerului ergonomic, se potrivesc perfect în mână. Puteți alege între seturi clasice, seturi de cuțite cu blocuri din lemn sau magnetice, seturi de călătorie, seturi de cuțite pentru friptură și multe altele.

Marca germană Wüsthof este unul dintre cei mai buni producători de cuțite din lume. Lamele sale excepțional de ascuțite, forjate din oțel pentru tacâmuri de înaltă calitate, sunt foarte populare în rândul bucătarilor casnici și profesioniști. În producția cuțitelor se folosește un proces special de ascuțire, care este controlat și monitorizat prin computer. Toate produsele Wüsthof îndeplinesc standarde stricte de igienă și datorită mânerelor ergonomice cu fuziune perfectă a părților individuale, care împiedică acumularea de murdărie.

Seturile de cuțite Wüsthof sunt întruchiparea calității și măiestriei în lumea tacâmurilor culinare. Aceste seturi oferă o soluție cuprinzătoare atât pentru bucătarii profesioniști, cât și pentru bucătarii casnici, oferind o selecție cuprinzătoare de cuțite care acoperă o gamă largă de sarcini de bucătărie.

Fiecare cuțit dintr-un set de cuțite Wüsthof este meticulos lucrat cu precizie și atenție la detalii. Lamele sunt forjate din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon, asigurându-se că își mențin ascuțimea prin nenumărate tăieturi. Această ascuțime este esențială pentru a obține tăieturi precise și fără efort în prepararea mâncării dumneavoastră.

Unul dintre avantajele investiției într-un set de cuțite Wüsthof este varietatea de cuțite pe care o oferă. De la cuțite de bucătar versatile la cuțite de bucătărie și cuțite de bucătărie specializate, veți găsi unealta perfectă pentru fiecare sarcină culinară. Această varietate vă permite să abordați diverse tehnici de gătit cu ușurință și încredere.

Designul ergonomic al seturilor de cuțite Wüsthof asigură faptul că fiecare cuțit se simte confortabil în mâna dumneavoastră. Mânerele sunt realizate cu grijă pentru a oferi o prindere sigură, reducând oboseala mâinii în timpul sesiunilor prelungite de gătit. Acest design ergonomic vă sporește controlul și precizia în bucătărie.

Seturile de cuțite Wüsthof nu sunt doar funcționale, ci și plăcute din punct de vedere estetic. Acestea adaugă o notă de eleganță bucătăriei dvs. și sunt adesea prezentate în blocuri sau cutii de depozitare elegante, menținând cuțitele organizate și ușor accesibile.

Investiția într-un set de cuțite Wüsthof înseamnă că investiți într-un set de cuțite care va dura ani de zile. Cu o îngrijire și o întreținere corespunzătoare, aceste cuțite vor continua să funcționeze la cele mai bune performanțe, ridicând creațiile dvs. culinare și făcând din gătit o plăcere.

Experimentați singuri calitatea și performanța de neegalat a seturilor de cuțite Wüsthof. Explorați selecția noastră astăzi pentru a găsi setul perfect care se potrivește preferințelor și nevoilor dvs. culinare. Îmbunătățiți-vă bucătăria cu cuțite în care bucătarii din întreaga lume au încredere și bucurați-vă de precizia și măiestria pe care le oferă.