Termometre de bucătărie

9 articole în total
Termometru pentru carne PROFI PLUSWMF
259 lei –13 %
224 lei
WM1872386030
Termometru pentru carne SCALA, negru, WMF
108 lei
WM0608636030
Termometru pentru friptură SCALA, WMF
113 lei –10 %
101 lei
WM0608676030
Termometru pentru vin CLEVER și MORE WMF
72 lei –19 %
58 lei
WM0658516030
Termometru pentru carne digital 20 cm, de Buyer
299 lei –33 %
198 lei
DB488100N
Termometru pentru cuptor, de Buyer
138 lei –31 %
95 lei
DB488501
Termometru cu capac grătar, Outdoorchef
81 lei
ODCH1821166
Termometru digital cu sondă, Rösle
275 lei
ROS25086
Termometru digital cu sondă GOURMET, Rösle
241 lei
ROS25066

Termometrele alimentare - cel mai bun mod de a monitoriza ceea ce mănânci

Ce este un termometru alimentar?

Termomentrul alimentar este a un dispozitiv folosit pentru a măsura temperatura unui aliment pentru a detecta dacă a atins nivelul de coacere necesarsau pentru a verifica dacă un aragaz sau un frigider funcționează la temperatura potrivită.

Care sunt tipurile de termometre alimentare?

Există mai multe tipuri de termometre pentru alimente, care diferă în funcție de funcție, design și, uneori, scop:

Termometru digital pentru carne

Cu ajutorul unui termometru pentru carne, puteți să gătiți în mod fiabil carnea la grătar, să gătiți fileuri de pește, cotlete de porc, piept de pui sau să faceți fripturi la nivelul corespunzător de gătire.

Termometru cu tijă

Termometrele cu tijă sau sonde sunt dispozitive digitale portabile utilizate pentru a detecta temperatura alimentelor, cum ar fi carnea, cârnații, brânza, roșiile etc. Cu dimensiunea sa compactă, timpul de reacție rapid și capacitatea de a detecta temperatura unui obiect fără a face atingere directă, termometrul cu sondă este incredibil de simplu de utilizat.

Termometre alimentare wireless

Termometrele alimentare inteligente fără fir vă permit să controlați temperatura de la distanță, ceea ce le face ideale pentru gătitul în aer liber (grătar, foc de tabără, gătit la foc în cazan etc.). Aceste termometre nu sunt doar inteligente, ci și ușor de utilizat și ușor de folosit.

Termometru de vin

Utilizarea termometrului pentru vin este destul de simplă. Temperatura vinului poate fi confirmată fără a deschide sticla. Pur și simplu înfășurați termometrul pentru vin în jurul sticlei ca pe un ceas de mână și puteți verifica temperatura pe afișajul digital după o scurtă perioadă de timp.

Puteți găsi toate aceste tipuri de termometre pentru alimente la Kulina. Suntem cunoscuți pentru consumabilele și aparatele noastre de bucătărie fiabile și de înaltă calitate. Suntem foarte cunoscuți pentrur articole de bucătărie și electrocasnice fiabile și de înaltă calitate, de la mărci precum WMF, de Buyer, și multe altele.

Un temporizator pentru bucătărie este o completare plăcută a termometrelor alimentare. Un cronometru de bucătărie este un instrument care poate fi setat pentru un anumit număr de minute și care, după ce a trecut timpul alocat, emite o alertă precum un clopoțel sau o sonerie. Atunci când aveți de-a face cu mâncăruri fierbinți, ar trebui să folosiți, de asemenea, un trepied pentru a vă proteja masa împotriva deteriorării, și purtați mănuși pentru cuptor pentru a vă proteja mâinile de alimentele fierbinți.

Iar dacă sunteți în căutarea unui termometru pentru alimente pentru că sunteți un iubitor de grătar sau de carne, consultați și oferta noastră de ustensile pentru grătar pentru o experiență și mai plăcută.