Cronometre de bucătărie

6 articole în total
Cronometru de bucătărie, digital, WMF
109 lei –19 %
88 lei
WM0608901040
Cronometru de bucătărie CLIPSO X1060007, Tefal
148 lei –10 %
133 lei
TEFX1060007
Cronometru de bucătărie, magnetic, WMF
85 lei –15 %
72 lei
WM0608927390
Cronometru de bucătărie 6 cm, magnetic, Eva Solo
198 lei –36 %
126 lei
ES567770
Cronometru de bucătărie NORDIC KITCHEN, Eva Solo
222 lei –12 %
195 lei
ES520418

Cronometre de bucătărie - un instrument util pentru a gestiona timpul de gătit și pentru a ține evidența meselor dvs

Ce este un cronometru de bucătărie / cronometru de ouă?

Un cronometru de bucătărie, adesea cunoscut sub numele de cronometru pentru ouă, este un accesoriu de bucătărie care vă ajută să țineți evidența timpului de gătit. Denumirea de "cronometru pentru ouă" provine de la faptul că primele cronometre au fost folosite pentru a cronometra timpul de gătire a ouălor , dar le puteți folosi pentru numeroase sarcini care necesită o cronometrare precisă.

Cum funcționează cronometrele de bucătărie?

Cronometrele de bucătărie numărătoare inversă și afișează timpul rămas. Înainte de prima utilizare, este important să citiți instrucțiunile producătorului, deoarece, de foarte multe ori, trebuie să alegeți timpul maxim disponibil și abia apoi să mutați cronometrul înapoi la timpul dorit.

Am nevoie de un cronometru de bucătărie?

Cronometrele de bucătărie sunt foarte des încorporate în aparate de bucătărie mai complexe, cum ar fi cuptoarele cu microunde sau cuptoarele. De asemenea, aveți de obicei un cronometru în smartphone, dar un cronometru de bucătărie separat, independent, se poate dovedi destul de util, mai ales dacă rețetele pe care le urmați sunt complicate sau dacă gătiți multe lucruri în același timp.

În plus, un cronometru de bucătărie poate fi poziționat aproape oriunde aveți nevoie de el - unele pot fi agățate de un cârlig, altele au un magnet pentru a fi atașate la suprafețe magnetice și - cel mai important - puteți lua un cronometru cu dvs. în altă cameră și să faceți altceva în timp ce urmăriți timpul de gătit.

În plus, cronometrele de bucătărie, datorită designului lor modern, adesea amuzant, sunt cadouri excelente pentru toți pasionații de gătit care doresc întotdeauna să obțină rezultate impecabile în provocările lor culinare.

Bucătăriile și bucătarii profesioniști folosesc cronometre pentru ouă?

Pentru a produce mâncăruri rafinate, un bucătar profesionist trebuie să pregătească mai multe ingrediente în același timp, iar urmărirea tuturor lucrurilor poate fi foarte stresantă.

Puteți gestiona mai multe sarcini simultan și puteți ști întotdeauna când fiecare fel de mâncare este gătit la perfecție investind în cronometre de bucătărie sau termometre pentru alimente de înaltă calitate pe care le veți găsi și pe Kulina. Atunci când urmăriți timpul, asigurați-vă că gătiți cantitatea exactă de mâncare care trebuie gătită pentru perioada de timp dată, iar pentru aceasta este posibil să aveți nevoie și de un cântar de bucătărie.

Pe Kulina oferim o gamă largă de tipuri de cronometre de bucătărie de la producători de top, cum ar fi Eva Solo și WMF pentru a se potrivi nevoilor și gusturilor dumneavoastră. Alegeți cronometrul de bucătărie care vă place cel mai mult și uitați de orezul și legumele prea fierte.