Termometru pentru carne PROFI PLUSWMF

Cod: WM1872386030
Ofertă
Marcă: WMF
243 lei –17 %
Termometru pentru carne PROFI PLUSWMF
243 lei –17 % 201 lei
În stoc (4 buc.)
1x Termometru digital, 3x baterii LR44 de 1,5 V

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Termometrul digital pentru carne Profi Plus are utilizări versatile în bucătărie. Îl puteți folosi, de exemplu, pentru băuturi și mâncăruri calde și reci. Acest termometru se caracterizează printr-un timp de răspuns extrem de scurt și măsurători în intervalul de 4-10 secunde. Îl puteți utiliza pentru a măsura alimentele sau băuturile în grade Celsius sau Fahrenheit. Domeniul de măsurare este cuprins între -40 și +200 °C sau -40 și +392 °F, cu o abatere maximă de +_ 1 °C față de temperatura reală. Afișajul LCD numeric este iluminat din spate și este foarte luminos.

Cum funcționează:

Nu folosiți termometrul într-un cuptor închis. Introduceți-l sau țineți-l câteva secunde în apropierea alimentelor - și ați terminat! Doar curățați termometrul cu o cârpă - NU se poate spăla în mașina de spălat vase.

În cadrul seriei "Profi Plus" există peste 100 de instrumente de bucătărie diferite care îndeplinesc cele mai înalte cerințe ale bucătăriilor profesionale. Designul robust de înaltă calitate Cromargan® (oțel inoxidabil 18/10) este complet stabil și durabil, rezistent la apă și garantat sigur în mașina de spălat vase - pur și simplu indestructibil. Designul sofisticat și atemporal se potrivește oricărei bucătării moderne.

Parametri suplimentari

Categorie: Termometre de bucătărie
Greutate: 0.1 kg
Tip produs: Termometru
Seria: WMF Profi Plus
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: