Pahare de lichior

10 articole în total
Pahar pentru shot ROMA, set de 6 buc, Lyngby Glas
228 lei
LYG27585
Pahar de rom JUVEL, set de 4 buc, 290 ml, Lyngby Glas
152 lei
LYG916182
Pahar cu lichior SOMMELIERS GRAPPA 110 ml, Riedel
409 lei –11 %
362 lei
RD420003
Pahar pentru lichior 240 ml, Eva Solo
149 lei –25 %
111 lei
ES541038
Pahar de coniac JUVEL, set de 4 buc, 690 ml, Lyngby Glas
159 lei –7 %
147 lei
LYG916207
Pahar pentru coniac KOYOI 100 ml, transparent, din sticlă, Blomus
Nou
BM64491
Pahar pentru lichior KOYOI 130 ml, transparent, din sticlă, Blomus
Nou
BM64490

Pahare de lichior - concepute pentru o înghițitură plăcută a băuturii dvs. dulci, dar puternice

Ce formă are un pahar de lichior?

Există multe forme și modele diferite pentru paharele de lichior, dar în general acestea au un bol mic, o tijă și un picior sau o bază pentru a menține paharul stabil. Bolul ar putea fi mai larg și mai rotund decât un pahar de cordial, permițând eliberarea și savurarea mirosurilor și gusturilor lichiorului.

Unele pahare de lichior au o buză evazată care face ca lichiorul să aibă un gust mai bun, ghidându-l spre partea din față a limbii, iar altele au o mică deschidere în partea superioară care concentrează mirosurile lichiorului și oprește evaporarea.

În general, paharele de lichior au o formă care permite ca lichiorul să fie consumat și apreciat în mod corespunzător, ceea ce îmbunătățește experiența de consum.

Paharele noastre de lichior sunt atent selectate de la producători renumiți precum Eva Solo. Oferim, de asemenea, o varietate de pahare suplimentare, special concepute pentru diferite tipuri de băuturi, inclusiv pahare de cocktail, pahare de vin, pahare de șampanie și pahare pentru băuturi lungi.

Care este diferența dintre paharele de lichior și cele de cordial?

Atât paharele de lichior, cât și paharele de lichior sunt pahare mici, destinate consumului de băuturi alcoolice în cantități mici, deși diferă în câteva privințe.

Paharele de cordial sunt de obicei mai mici și mai înguste decât paharele de lichior. Acestea sunt adesea folosite pentru a servi cordiale, care sunt lichioruri cu arome dulci, siropoase și fructate, folosite în general ca digestiv după cină. De asemenea, acestea ar putea avea un picior și o tijă pentru a împiedica căldura mâinii să încălzească băutura.

În schimb, paharele de lichior sunt puțin mai largi și mai mari decât paharele de lichior. Acestea sunt folosite pentru a servi lichioruri, care sunt mai dulci și adesea mai puternice decât lichiorurile. Paharele de lichior pot include, de asemenea, o tulpină și un picior pentru a împiedica băutura să se încălzească; cu toate acestea, unele pot avea un bol mai larg și o tulpină mai scurtă.

Ce pahar trebuie să folosesc pentru limoncello?

În mod tradițional, limoncello este servit într-un pahar mic, cunoscut sub numele de pahar pentru shot. Paharele de shot sunt pahare mici, de formă cilindrică, care au în mod normal o capacitate cuprinsă între unu și cinci decilitri. Acestea sunt adesea folosite pentru a servi băuturi alcoolice precum whisky, tequila și vodcă, precum și lichioruri precum limoncello.

Cu toate acestea, puteți servi limoncello și în pahare de lichior sau în pahare de cordial, care sunt pahare mici făcute special pentru a prezenta băuturi alcoolice dulci.